22.12.15

EI SE JOULU PAKOTTAMALLA TULE

ksk (19 of 28)
ksk (20 of 28)
ksk (21 of 28)
ksk (22 of 28)
ksk (18 of 28)
ksk (23 of 28)
ksk (15 of 28)
ksk (25 of 28)
ksk (24 of 28)

Niin siis ei tule. Piparit palaa ja lahjapaperi loppuu kesken. Spotifystä soi Pikkuoravien joululaulujen sijaan Coldplayn uusin levy ja Petri Ruusunen. 

No mutta yritetty on! Piparitaikina oli parasta ikinä ja ne muutamat piparit jotka pääsivät pellille asti (huom moni jäi kiinni pöytään...), eivät palaneet tai sulautuneet yhteen uunissa, olivat jopa ihan hyvän makuisia! Ja paketeistakin tuli kivan näköisiä niin kauan kuin paperia riitti. Ja onneksi sitä paperia sai taas lisää. Huomenna aamulla pakettiin meneekin vielä mamman toinen lahja  ja vielä Juliuksen joululahja. Nelssonille kerkesin jo paketoimaan ikeasta ostetun niinkin miehisen lahjan kuin pinkin pehmoleluflamingon!

Laura tuli käymään tänään täällä Espoossa ja käytiin ottamassa tytsylle uus fb-profiilikuva. Kuvasaldona mm. tän postauksen viimeiset kaksi kuvaa! Sen jälkeen väriteltiin värityskirjoja mun huoneen lattialla ja muisteltiin tarha-aikoja! 

4 comments:

 1. Älä huoli Oona aina se joulu on sieltä tullut :* <3

  ReplyDelete
 2. Ihania kuvia ja kunnioitettavaa rehellisyyttä !! Ei kaikki voi aina onnistua :D Ja kyllähän sen joulun on sieltä vielä tultava :) Loistava huomata, että osaat olla noin positiivinen, vaikkei asiat mennykkään ihan putkeen...

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. ;D Kiitän!! Miksipä elää sitä kuuluisaa "täydellistä bloggaajaelämää" kun ei tää elämä nyt oikeesti niin täydellistä ole. On ihan ok polttaa piparit pohjaan ;D

   Delete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.