7.6.15

NEW YORK CITY - part 2

NY85
NY82
NY18
NY54
NY45
NY11
NY5
NY55
NY78
NY67
NY16
NY17
NY13
NY38
NY70
NY64
NY63
NY43
NY81
NY65
NY69
NY62
NY52
NY36
NY77
NY83
NY74
NY66

New York on ihana siinä mielessä, että voit aina ja missä vaan hymyillä kenelle vaan tulematta tuomituksi hulluksi. Aidosti oikeasti hymyilin tuolla viikon aikana enemmän kuin koko alkukeväänä täällä Suomessa. On ihmeellistä huomata, miten oma käyttäytyminenkin muuttuu ilmapiirin vaihtuessa; olin avoimempi, sosiaalisempi ja vielä vähän nauravaisempi jenkeissä kuin täällä Suomessa. Syitä voi tietty tälle ilmiölle olla monia, joista esimerkiksi auringon säteilyllä voi olla huomattavankin suuri vaikutus. Lämpötila kun New Yorkissa oli koko viikon ajan +25 asteen kieppeillä, muutamina päivinä jopa +30 asteen tuntumassa. Aurinkolasit olivat kokoajan nenällä ja ihon palamista sai varoa. Ihanaa. Paluu takaisin Suomeen oli kyllä raju, sillä Helsinki-Vantaalla oli lämpötila saapuessamme vain +6 astetta. Takaisin Nykiin kiitos! Oman käyttäytymisen muutokseen vaikutti tietysti myös muiden ihmisten iloisuus ja avoimuus, joka nyt onkin muodostunut jonkin sortin clisheeksi: jenkit nyt vain ovat ylisosiaalisia. Muutenkin reissulla tunsin oloni jotenkin erityisen hyväksi. Ei ollut mitään hätää, stressiä tai mieltä painavaa (paitsi liiasta kävelystä kipeytyneet jalat), joten olihan siinä helppo tuntea olonsa onnelliseksi. Muutenkin matkaseurana minulla oli maailman paras äiti, joten eipä mulla paljoa valitettavaa ole! 

2 comments:

  1. Upeita kuvia upeasta paikasta! Paha sanoa kun ei omaa kokemusta (vielä) löydy, mutta luotto ja oletus on kova, että New York kokonaisuudessaan on aivan mahtava kun sinne sitten joskus pääsen :) Millä kalustolla kuvaat ja käsittelet? niin hienoa jälkeä! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. On kyllä mahtava paikka, suosittelen kovasti! Mutta niin taitaa jokainen kyseisessä kaupungissa käynyt tehdä.. ;D Ihanan tsemppaavaa palautetta, kiitos paljon! Kamerana canonin eos 600D, objektiiveja on 5 erilaista joista kaikkia paitsi kittiputkea käytetty näissä kuvissa. Tarkemmat tiedot löytyy bannerin alta info-kohdasta, kun en tähän hätään jaksa kirjoittaa niitä tähän ;D Muokkaan pixlr expressiä käyttämällä! Voi kun vielä joskus tulisi se aito photari hankittua.

      Delete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.