31.7.14

SANTORINI-GREECE-PART 1

santorinit1
santorini31
santorini19
santorini54
santorini51
santorini56
santorini57
idsantorini38
santorini39
santorini12
santorini8
santorini11
santorini10
santorini46
2.50€ päiväruoka.. että oli hyvää! Suosittelen kaikille kreikassa käyville Chicken Gyrosta!
santorini9
santorini44
santorini43
santorini42
santorini16
santorini24
santorini36
santorini23
santorini20
santorini30
santorini33
santorini2
santorini4
santorini5
santorini53


Siinä me seisoimme; Monan kanssa kahdestaan muutaman vierasta kieltä puhuvan, pahanhajuista tupakkaa polttavan miehen vieressä. Kello oli reippaasti päälle kolmen aamuyöllä, eikä muutamaa päivää aiemmin sähköpostien välityksellä sovittua kyytiä lentoasemalta hotellille kuulunut. Puhelimessa puhumista syvästi vihaava ja pelkäävänä soitin hotellille ja esitin asiani selkeällä englannin kielellä. Vastauksena puhelimen luurista kuului örinää, mutinaa ja sen jälkeen muutama tyly lause kreikaksi. Pyysin kauniisti pahanhajuista tupakkaa polttavaa miestä kääntämään lauseeni puhelimessa kreikaksi. Tämä mukava, leppoisa mies, joka muuten esitteli itsensä Artemikseksi hetkeä myöhemmin, auttoi kahta suomalaista odotteluun kyllästynyttä ja väsynyttä matkaajaa mielellään ja 20 minuutin päästä pikkuisen lentokentän pihaan kurvasi rämisevä minibussi. Tai no, paremminkin pakettiauto jossa sattui olemaan sisällä 9 ahtaasti sullottua penkkiä. No oli siinä onneksi ikkunatkin, mutta pitkät ajovalot puuttuivat. Ja niiden puute kyllä pelotti hetkeä myöhemmin auton kurvaillessa Santorinin kapeita, mutkaisia ja röykkyisiä teitä pilkkopimeässä. Näkyvyys oli varmasti lähempänä viittä metriä. Meidät hakenut mies oli aivan satavarmasti herännyt juuri, sillä minkään sortin hymyä, tervehdystä ynnä muuta  emme häneltä saaneet. Monan kanssa kyllä kiitimme kyydistä ja yritimme luoda jonkin sortin kontaktia tuohon rujoon papparaiseen. Ei. Toivoton tapaus. 

Olimme onnellisia päästessämme huoneeseemme, joka näytti jopa aika kivalta lukuunottamatta kylppäriä. Huoneessa oli ihana ihana ihana ilmastointilaite, ja kylmä jääkaappi jonne teki mieli, ainakin pari kertaa päivässä koko loman ajan, tunkea pää vilvoittumaan. Sängyt tosin olivat joltain kivikaudelta; jouset tuntuivat läpi ja jopa viereisen rannan hiekkapeti oli pehmeämpi. Tosin mehän nyt nukumme missä vain. Ennen nukkumaanmenoa saimme vielä viimeisen iloisen yllätyksen: "Ethän laita vessapaperia vessanpönttöön, vaan käytä viereistä roskista. " Myöhemmin muuten selvisi sekin, että koko saarella on sama käytäntö ilmeisesti huonojen putkistojen takia. Ei alkanut loma ihan odotetulla tavalla, mutta seuraavana päivänä mieli oli jo parempi ja seikkailimme Firan, hotellimme Porto Castellon ja sen viereisen pikkurannan väliä. 

30.7.14

SNEAK PEEK: SANTORINI

santorinibw7
idsantorinibw1
santorinibw5
santorinibw2
santorinibw4
santorinibw3
santorinibw6

Kotona ollaan, ja osa kuvista jo muokattu. Niitä on vaan niiiiin paljon, että muokkaamisessa ollaan vasta alkumetreillä. Tosin ensimmäinen tarina&kuva postaus tulee ihan pian. Halusin vaan tulla  jakamaan teille mustavalkoisena versiona pari kuvaa, jotta tiedätte mitä tuleman pitää! 

26.7.14

LEATHER & GASOLINE

bg3 idbk2 bk7 bk5 bg8 bk4 bg9 bg1 bk6

wearing:

diesel leather jacket (new in!)
filippa k shirt
seppälä faux leather shorts
vagabond booties
ray ban clubmaster sunglasses
arai helmet

Moikka! Lupailin kuvia uudesta ihanasta nahkatakistani, joten tässä tulee. Vähän ehkä rajumpaa asua, kun mitä mun päällä yleensä näkee, mutta nyt vaan oli sellanen fiilis. Kai se prätkällä ajelu tuottaa sen fiiliksen. Yhtäkkiä olenkin niiiin badass. Kesäiltoina ajeleminen on oikeasti vaan niin ihanaa; siitä tulee todella vapaa olo. Tyhjät tiet, viileä sää ja kivat mutkat! En vaan jaksa odottaa, että pääsen korottamaan tota korttia vähän isompaan jotta mahollisesti joku päivä pääsisin ajamaan voimakkaammilla kakspyöräsillä! 


23.7.14

SNAPSHOTS: Summer Edition

snapsu
Untitled
1. selfiee / 2. ihana, ihana veronica maggio ruississa! / 3. Onks ihan ok syödä jätskiä aamiaiseks? / 4. mirror-pic 
Untitled
5. Guettan keikka ruississa oli ihan jees, maakin tömisi 
Untitled
6. Kesän ekat jädet uusintakuulustelun jälkeen / 7. Uutta nahkatakkia ;) / 8. Selfie-selfie-selfie... / 9. Kesän lempparilaukku
Untitled
10. Ruisrockin eka päivä ja ihana Venla!
Untitled
11. En oo vieläkään tottunut rilleihin ja siks pidänkin niitä vielä suhteellisen harvoin / 12. Haluan aina tarkat aikataulut muilta ja ärsyynnyn hirveästi jos joku käyttää "go with the flow"-sanontaa, mutta itehän voin ihan rauhassa sanoa muille että "katellaan" tai  "let's go with the flow".. hups / 13. Jonkun psykologisen testin mukaan olin kreikan jumalattarista afrodite, ja ainakin noi 5 pointtia on kyllä ihan mua kuvaavia! / 14. Enmg-tutkimukseen menossa! Voisin vaikka ruveta taiteilijaksi.. 
idUntitled
15. Kesä-lemonadet ja -macaronsit Annan kanssa Ekbergillä
Untitled
16. We only wear pink on wednesdays / 17. Ankein aamupala pitkään aikaan.. kuivaa munakokkelia, fetaa ja appelsiinimehua / 18. Väsättiin Lauran kanssa aika hyvät safkat muutama päivä sitten! / 19. Ja kerran tuli väsy.. ;D (lähinnä kuvaa mua ja mun almost jokapäiväisiä päikkäreitä). Lisäksi kuvassa näkyy mun tämän hetkinen sänky-situation.. Selkä ei kestä omaa sänkyä. 
Untitled
20. Ruissin tokan päivän asu ja #goldenhour! Wearing rayban clubmaster sunglasses, topshop croptop, seppälä faux leather shorts, second hand cheetah shirt, marimekko backpack, vagabond booties, watch (origin unknown)
Untitled
21. Ilta-ajelut parasta mitä tiedän kesäisin!!! / 22. Iloinen Oona jonka peace-käsi ei mahtunut kuvaan mukaan.. / 23. Ruisrock day1 outfit. Wearing selected femme dress, carlings plaid shirt, vagabond booties, statement necklace (origin unknown) / 24. Itsetehtyjä burgereita taas! Namnam. 
Layout by Julia E.