22.2.14

MITES TÄSSÄ NÄIN KÄVI?

Kuvankaappaus 2014-2-22 kello 12.39.22
Vähän erilaisia uutisia tällä kertaa. Wanhojen jälkeen huomasin iltalehden sivuilla kisan ja mietin miksi en osallistuisi kun kuitenkin omasta mekostani olin ylpeä, eikä mulla ollut mitään hävittävää. Sen jälkeen unohdin koko kisan ihan kokonaan, kunnes eilen illalla puhelimeen alkoi satelemaan onnittelu-viestejä kavereilta. Alkuun olin aivan hämmentynyt, kun en edes muistanut mihin olin osallistunut. Hups. Onneks ihana Mona kertoi minulle, että olin voittanut wanhojentanssi kilpailun Iltalehden sivuilla. Perintöprinsessoiksi minulle valittiin upea Tella ja Jessica. Jutun pääset lukemaan täältä.

Haha, great news! I've won the ballroom dance dress-competition. I sent my picture to the site a few days after the dance and then I totally forgot about the competition. Yesterday I started receiving congratulation-texts from my friends and neighbors and finally Mona reminded me. I felt so surprised! Iltalehti (the newspaper) chose the amazing Tella and Jessica to be my runner-ups. You can read the article here.


NEW IN: MARBEL SHIRT

oup1
oup2
oasap blouse, get it here!

Moikka! Oasapin paita tuli postissa vähän aikaa ja harmittaakin vähän se, että se on hartioista hieman pieni. Marmori-kuvio miellyttää silmää kyllä paljon ja paidasta tulikin yks tän hetken lemppareista, sillä auki paitaa voin kuitenkin pitää. Kauluksen vieressä oleva metallinappi on ihana yksityiskohta!

Hey! I love this shirt. No question. Unfortunately it's a bit small for me from the shoulders, but luckily it fits me unbuttoned. I like the small metallic button beside the collar!

17.2.14

WANHOJEN TANSSIT

wanhat29
wanhat3
wanhat5
idwanhat2
wanhat6
wanhat4
wanhat13
wanhat25
wanhat22
wanhat23
wanhat16
wanhat24
wanhat8
wanhat24
wanhat21
wanhat19
wanhat28
wanhat9
wanhat7
wanhat11
wanhat12
wanhat20
wanhat26
wanhat10
wanhat18
wanhat14
wanhat17
wanhat15

Moikka! Taas on mulla postausaika sellanen että oikein puistattaa. Wanhat tuli ja meni ja nyt on jo kamala ikävä. Torstaina illalla tanssittiin vanhemmille ja perjantaina päivällä sitten koululle. Torstai-iltana kävimme syömässä ihanan illallisen Ravintola Sipulissa ja perjantaina vietettiin jatkoja oman porukan kesken meille varatussa tilassa. Oli kyllä aivan ihanat pari päivää, mutta voi olla etten enempää olisikaan jaksanut. Kova nuttura päässä nukkuminen oli kovin hankalaa, mutta onneksi niksipirkasta löytyi ohje siihenkin: sukkahousut päähän vaan! Vanhojen tanssit ovat perinteisesti lähtöisin täältä Norssista, ja se loikin oman tunnelman. Päästiin tanssimaan juhlasalissa (tosin valaistus oli kovin kellertävä josta johtuukin kuvien mustavalko painotteisuus..) eikä lattiassa ollut jumppasalin viivoja tai puolapuita seinillä. Katsomot oli aivan tanssijoiden vieressä joka loi tunnelmasta entistä tiiviimmän. Hauskaa oli ja loppuun haluan vielä kerran kiittää siitä ihania Norsseja!

-No translation today, I'm so tired! But here are pictures from our prom! 

14.2.14

Prinsessapäivän Fiiliskuva

wanhat1

Oon hymyillyt viime kahden päivän aikana enemmän kuin moneen viikkoon yhteensä. Aivan mieletön kokemus, mulla oli aivan ihanaa. Mekon näette tässä myös ekaa kertaa kokonaisuudessaan. Kampauksesta iso kiitos ihanalle vakkarikampaajalleni Pialle, se oli oikein kaunis! Nyt suihkuun ja jatkoille! Toivottavasti kaikilla muillakin wanhat tanssineilla oli näin ihana fiilis. Viettäkää hauska ilta!
12.2.14

SNEAK PEEK: WANHOJEN TANSSIT

airmax7
SNEAK PEEK wanhojen mekosta. Valkoista, pitsiä ja glitteriä, mutta kokonaisuus on aika simppeli!

Nyt se aika on sitten koittanut. Mun ja aika monen muunkin lukion kakkosluokkalaisen tytön prinsessapäivä. Wanhojen tanssit. Abit lähtee pois ja meistä tulee lukion vanhimpia. Tanssimme perinteikkäästi oman koulun juhlasalissa, sillä wanhat ovat lähtöisin Norssista. 

Dietti on toiminut ja mekko mahtuu taas päälle. Kahdessa viikossa painoa on tippunut 4kg. Kaikki on valmiina: kengät, korut ja mekko on kondiksessa. Spray tänissä kävin eilen illalla, ja enää kampaus ja meikki puuttuu. Kampaajalle suuntaan huomenna kello kahdeksalta aamulla ja sen jälkeen palaan takaisin kotiin meikkaamaan. Mekko päälle, valokuvat ja välipala. Sitten kenraaliharjoitus ja vihdoin kuudelta näytös vanhemmille. Sen jälkeen suuntaamme koko porukan kesken illalliselle Ravintola Sipuliin. Seuraavana päivänä esitämme tanssit vielä koululaisillemme. Perjantaina illalla meillä onkin jatkot oman koulun kesken. Jatkojen asuakin varten kaikki on valmiina ja oon jatkomekosta muuten todella innoissani! Palailen myöhemmin vielä sanomaan ainakin pika-moikat! Kunnon kuvapommi luvassa varmaan vasta viikonloppuna. 

-

Excitement. Prom. Enough said.

11.2.14

NIKE AIR MAX 90

airmax1
airmax4
airmax2
airmax3
airmax5
idairmax6

Moikka! Iloisia uutisia. Sain juuri postista nämä ihanat Nike AirMax 90! Oon näiden perään kuolannut jo yli puoli vuotta ja nyt tuli vihdoin mahdollisuus hankkia ne ja tienata samalla vähän bonus-rahaakin. Monet teistä onkin varmaan jo kuullut palvelusta nimeltä Ostohyvitys.fi. Niille jotka eivät, niin tässä pieni infopaketti:

Ostohyvityksen kautta voi tehdä normaalisti nettiostoksia yli 300 eri nettikaupasta (kuten esimerkiksi nelly, boozt, asos tai vaikkapa footway. Nettikauppoja on muodista viihteeseen ja matkailusta lainoihin. Ostoksia tehdessä keräät itsellesi bonusta joka maksetaan suoraan takaisin tilillesi. Ostohyvitys.fi on siis cashback-palvelu, joka toimii kuin esimerkiksi s-etukortti prismassa. Tämä "etukortti" kuitenkin käy yli 300 eri nettikauppaan. Eri nettikaupoissa takaisin maksettavan bonuksen suuruus vaihtelee. Esimerkiksi Nellystä bonuksia saa 11,50%. Tämä siis tarkoittaa, että sadan euron ostoksesta saat takaisin 11,50€. 

Tilasin nämä Niket Ostohyvityksen kautta Asoksen nettikaupasta. Asoksella bonusta kerääntyy 3,50%. Kengät maksoivat 134,73€ ja tililleni palautui rahoista 3,98€. Palvelusta on todella hyötyä, jos tekee paljon nettiostoksia. Tällä menetelmällä on helppoa säästää rahaa. 

Liittymällä palveluun nyt blogini kautta, saat extrabonusta jopa 5€. Rekisteröitymään pääset tästä linkistä.

-

Heey! I have good news! I just got these Nike AirMax 90 sneakers from the post office. I been longing for these since last summer. Now I had an opportunity to get them and earn some money at the same time. Some of you might have heard about a service called Ostohyvitys.fi. For those who haven't, here's a small info-package for you:

Through this service, you can make online-purchases in over 300 online stores (e.g. nelly, boozt, asos and footway). The service has a deal with stores from fashion to entertainment and from traveling to credits. When you purchase an item, you will receive a specific amount of money back. Ostohyvitys.fi is a cash back service, that works in the same way as a bonus-card in a normal shop. The difference is, that this "bonus card" works in over 300 online stores. The size of your cash back depends on the price of your purchase and the  the store you buy your item. The bonus in Nelly is 11,50%, which means that when buying an item worth 100€, you will be paid 11,50€ back. 

I bought these Nikes through Ostohyvitys from Asos. The bonus in the Asos webshop is 3,50% so I received 3,98€ back from my purchase which was worth 134,73€. If you shop a lot online, this service can really help you save money. 

If you join the service through this link, you will receive a five euro extra bonus!! Join now. 


*sponsored links on post

3.2.14

Little moments can make your whole day feel much better.

ouk6
ouk1
ouk7

wearing:
Guess by Marciano shirt (new in!)

Moikka täältä koulukirjojen parista!
Mulla oli aivan mahtava viikonloppu taas. Tuntuu että elämä on taas alkanut hymyilemään mulle ihan kunnolla. Ongelmia ja huonoja hetkiä on tottakai aina, mutta nyt mua vaan hymyilyttää jatkuvasti. Perjantaina käytiin Emman kanssa MP-messuilla ihastelemassa kaikkia ihania prätkiä. Sen jälkeen taas hymyilytti niin paljon, että vastaantulijat kaduilla kummastelivat. Koko loppuillan googlailin tän kauden uutuus pyöriä ja hehkutin isille koko messuja. Saatiin myös perhetutulta extraliput joten kiikutin iskän mun kanssa lauantaina messuille uudestaan. Lauantaina illalla juhlittiin myös Tean synttäreitä!
Oasapilta tuli viime viikolla paketti joka sisälsi uuden paidan (kuvia myöhemmin.. ) lisäksi tämän statement-korun. Laitoin sen uuden paitani kanssa lauantaina päälle. 

Välillä luonnonkiharat hiukset muuten ärsyttävät todella paljon. Suihkun jälkeen menevät ihan sotkuun ja harjaaminen tekee niistä sähköiset ja liiankin tuuhean näköiset.. joskus on vain kiva jättää harjaamatta ja suoristamatta  ja vain vahvistaa kiharoita lakalla. 


-

Hey there!
I thought I'd write a quick post in between studying for my english test. I am writing in english so this  is close to studying, right? Haha ;) I had an awesome weekend. I just feel really happy now and I can't stop smiling. On Friday I went to the motorcycle exhibition with Emma. Oh god I just love the smell of gasoline. I can't wait to get on my bike again! I had such a fun evening at the expo, so the next day I  forced my dad with me. On Saturday evening (after a fun day) we had even more fun celebrating my friend's birthday. Last week I got a package from Oasap that contained this necklace and a shirt of which I'll be posting pictures later. So on Saturday I wore my new necklace and a new shirt I bought a while ago.

Btw, sometimes my naturally curly hair annoys the shit out of me. After shower my hair gets all tangled up and brushing makes it all worse. So on my lazy days, I just let my hair dry on its own, and hairspray it after it's dry. No brushing, no straightening.


*sponsored links on post

Layout by Julia E.