30.10.14

IBA2014

gn10
gn6
idgn1
gn7
gn5
gn4
gn2
gn8
gn9
kuva: Pauli Siuruainen 


Moikka! Nyt vähän tunnelmia gaalasta. Pääsin siis tänä syksynä ensimmäistä kertaa osallistumaan Indiedaysin Blog Awardseihin. Olin hirveästi odottanut gaalaa ja panikoinut asuakin varmaan sen kaksi viikkoa. Mutta ehkä vähän turhaan. Ei siinä mitään, Indiedays oli järjestänyt kaiken todella hienosti ja ruoka- ja juomapuoli oli kunnossa, kiitos siitä! Mutta ongelma olin minä itse. Vaikka saatan helposti vaikuttaa supersosiaaliselta, niin oikeasti pitää myöntää että olen introvertti ja todella ujo uusien ihmisten kanssa. Asiaa helpottaa usein se, että tunnen jonkun, joka tuntee taas jonkun: vähän sellaisella wingman periaatteella. Silloin osaan olla oma itseni ja pälättää vaikka kuinka paljon. Mulla ei kuitenkaan ollut tällä kertaa gaalassa muita tuttuja kuin Julius, enkä edes törmännyt niihin joiden blogeja luen. Jos oisin heihin törmännyt niin olisin kai jostain syvältä sisimmästäni löytänyt viimeisetkin rohkeuden rippeet ja uskaltautunut tutustumaan. Mutta ei. Vaikka haukkana yritin metsästää tuttuja kasvoja. Niimpä päädyimme Juliuksen kanssa kanssa pitämään hauskaa keskenämme ja kiertelemään Tivolia. Omalla tavallaan mulla oli ihana ja upea ilta, mutta aivan erilainen kun olin kuvitellut. Kaikista eniten petyin itseeni, en muihin. 

2 comments:

  1. Jotenki kiva kuulla susta tällanenkin puoli :) Helposti kun tuntuu että monet bloggaajat on sellasia suosittuja ja kavereita on hirveesti, millon ajattelee että vitsi kun noi on sosiaalisia, voisimpa mäkin olla tollanen. Mulla on nimittäin vähän sama ongelma, vaikka pidän itteäni ihan ekstroverttinä: oon tosi kiinnostunut uusista ihmisistä ja tykkään puhua, mutta jos ei tunne melkein ketään, eikä oo yhteisiä tuttuja, niin ei se oo aina niin helppoa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihana kuulla tällasta palautetta! Kiitos siitä :) Ihailen todella paljon niitä ihmisiä jotka voivat vaan mennä ja jutella ton tyylisissä tapahtumissa uusille ihmisille, mutta mulla tuli oikeasti vaan vastaan se ongelma, etten keksi oikein mitään sanottavaa. "Sulla on kiva blogi" -tyyppiset jutut kun ovat vähän outoja keskustelun aloituksia. Taisin olla muutama vuosi sitten ihan supersosiaalinen ja olisin keksinyt puheenaiheita vaikka mistä. Vähän kaduttaa että päästin sen ominaisuuden itessäni katoamaan :D

      Delete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.