15.9.14

VOLCANO

vo6
vo2
idvo1
vo3
vo4
vo5

wearing:
mango top
under armour shorts
nike air max 90 sneakers
marimekko backpack
ray ban sunglasses


Moikka! Santorinin kuvia riittää vielä, onneksi! Mun elämä on nyt ollut aika sekaisin selän takia, ja esimerkiksi koneen ääressä istuminen tuottaa paljon tuskaa. Tän takia postausväli on myös pidentynyt, pahoittelut siitä! Eiköhän asia parin viikon sisällä ratkea, sillä pääsen uuteen selkäleikkaukseen. Olen myös viimeiset pari viikkoa hiihtänyt menemään lökärit ja huppari-kombolla, sillä en millään malta nousta aamulla tarpeeksi aikaisin, jotta kerkeäisin näyttämään edes ihmiseltä. Myöhään valvotut illat ja aikaiset aamut ei ehkä ole sopivin yhdistelmä mulle. Muutenkin kun kaverit lukee ylppäreihin eikä kukaan muukaan panosta ulkonäköön, tuntuu pinnalliselta kuljeskella koulussa fiininä. Olen todella todella onnellinen, että ylppärit jäivät minulta tämän syksyn osalta väliin. Eihän siitä opiskelemisesta olisi mitään edes tullut kun juuri ja juuri jaksan istua edes sen normaalin oppitunnin ajan. 

PS. Tulivuorelta tulossa myös maisema-postausta jossain vaiheessa! Btw, katsokaa kuinka pölysiksi menivät kengät tuolla pölyn ja tuhkan keskellä. Toisaalta olen onnellinen että valitsin jalkaan kunnon kengät. Osa turisteista meinaa viipotti menemään flipflopeissa ja melkein itkivät kateudesta mun kengät nähdessään. Yksi aussipariskunta jopa tokaisi että tein viisaan valinnan!

4 comments:

 1. Näitä kuvia katsellessa rupee haikailee kesää,vaikka intoilenkin jo syksyn ihanuuksia.
  Aivan upeuita asukuvia <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos paljon Marika! :) Oon kyllä itekkin jo aivan syysfiiliksissä, mutta välillä on ihana muistella kesää ja maailmanmatkoja!

   Delete
 2. Fiksu tyttö ;) tykkään sun asust mieltsisti!

  ReplyDelete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.