16.6.14

ARKIMEIKKI

mu4

Meikkivoide: Guerlain Parure De Lumière, beige clair 02
Valokynä: Lumene Touch of Radiance Highlighter

Mulla on pintakuiva iho, joten mulle on tärkeää, että meikkivoide on laadukas. Tärkeää on kosteutus ja se, ettei meikki tuki ihohuokosia. Oon jo monta vuotta käyttänyt tuota Guerlainin meikkivoidetta enkä voi kyllä valittaa. Ihanan kevyt ja helppo levitettävä. Peittävyydestä vähän miinusta. Valokynää käytän silmien alle, sekä epäpuhtauksien peittämiseen. Joskus Lumenen valokynä toimii myös hyvin huulipunan alla. 

mu1

Voidemainen poskipuna: Guerlain Météorites Bubble Blush, cherry 02
Valohelmet: Guerlain Météorites Perles Illuminating Powder, teint rosé 01

Mulle aivan uusi tuttavuus on Guerlainin voidemainen poskipuna, joka kuului tämän kevään kausituotteisiin. Tuote tuo ihanasti punaa poskille ja on hyvin toimiva myös huulilla. Punan saamisesta lähtien olen käyttänyt sitä arkimeikissäni kokoajan. Guerlainin valohelmet taas tuovat hohdetta ja luonnollisuutta kasvoille ja kuuluvatkin lempparituotteisiini. 

mu3

Ripsiväri: Kanebo Sensai 38°C Volumising, mv-1
Rajauskynä: Helena Rubinstein Spectacular Eyeliner, vinyl black 01

Sensai 38:ia oon käyttänyt niin kauan kuin vaan muistan. Mun ripsistä valahtaa oikeastaan kaikki maskarat yleensä, ja tämä onkin yksi niistä ainoista ripsareista joita voin käyttää. Paljon plussaa siis vedenpitävyydestä! Käytän tuota volyymia antavaa ripsaria, sillä se saa ainakin mulla aikaan todella pitkän ja tuuhean näköiset ripset! Puolitoista vuotta sitten otin käyttöön HR:n eyelinerin, sillä se on ilmeisesti vedenpitävää ja pitkäkestoista, joka on taas mulle tärkeä ominaisuus. Mulla kun tuppaa valahtamaan silmistä kaikki mitä sinne laitan... Päivittäin käytän myös Diorin luomiväripaletin (jonka unohdin kuvata..) ruskeaa sävyä kulmakarvoihin. Alle levitän Sensain silmämeikinpohjustusainetta (jonka myös unohdin kuvata.. hups!), jottei kulmaväritkin valahtaisi. Joskus käytän jotain luomivärejä ja luonnollisesti silloinkin pohjustan luomet edellä mainitulla tuotteella. 

mu2

Huulipuna: Yves Saint Laurent Rouge Volupté,  Lingerie Pink 7
Huulikiilto: Lumene Crème Lip Gloss, wild rose

Keväällä sain Indiedaysin tapahtuman goodie bagistä Lumenen huulikiillon joka on ollut käytössä siitä lähtien melkein joka päivä. En yleensä ole huulikiilto-tyyppiä, mutta Crème Lip Gloss on hieman paksumpaa eikä kiillä niin voimakkaasti kuin normaalit huulikiillot. Mulla kyseinen tuote saa aikan ihanan täyteläisen näköiset huulet. Viime viikolla (samana päivänä kun nämä tuotteet kuvasin..) sain viimeisessä kuvassa näkyvän YSL:n vaaleanpunaisen huulipunan, ja puna onkin ollut _joka päivä_ huulilla. Voisin siis sanoa sen kuuluvan jo arkimeikkiini. Jos haluan korostaa huulia hieman enemmän, lisään postauksessa aiemmin mainittua Guerlainin voidemaista poskipunaa hieman tuon YSL:n vaalean päälle. 


Vähän erikoisempi postaus tällä kertaa! Nyt painun nukkumaan, sillä huomenna laiva lähtee klo 07.30 kohti Tallinnaa kyydissään muutama innokas tyttö. Otan kameran mukaan, saa nähdä millaista kuvamateriaalia saan! Palaillaan, nyt öitä :)

2 comments:

  1. mua hirveesti ärsyttää ku et oo ottanu tota valkosta tarraa tost valokynästä XD

    ReplyDelete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.