28.5.14

YESTERDAY WAS JUST A REALLY BAD DAY

rd2
rd1
rd3
Moikka! Nyt se koeviikko on vihdoin ohi ja hiljaisuus täällä blogin puolella loppuu. Mulla oli eilen viimeinen koe (bi5) ja harmitti vähän kokeen jälkeen, sillä olin lukenut siihen niin paljon, mutta koe oli kaikille niin vaikea että epäilen omaa läpipääsyäni. Onneks en ollut ainut samoissa fiiliksissä oleva. Tänään on Norssi-Ressu kamppailupäivä ja voisinkin tästä pian mennä pukemaan! Kävin eilen myös magneetissa, sillä selkä on kipeytynyt pikkuhiljaa aika paljon viimekesän moottoripyörä onnettomuuden jälkeen ja itse silmäillen ei kyllä kuvat hyvältä näytä. Nyt kuitenkin toiveikkaana odottelen ortopedin soittoa ja tuomiota! Rukoilen, että selviäisin pelkällä kuntoutuksella eikä uutta leikkausta tarvittaisi!

Heyy! And sorry for the long silence here. I had my last exam yesterday (not that it went that well..) so I'll probably have more time for this blog now. Yesterday I had a mri taken of my spine, because it has gone worse since the motorcycle accident last summer. I saw the pictures and I'm pretty scared now, but I'll have to wait (and pray) until my orthopedist calls me. But... I have school today so I should hurry now! 

6 comments:

 1. Moikka!
  Täällä kyselee ensi syksynä ekaa kertaa yo-kirjoituksiin menevä! Kuinka aikasin ennen kirjotuksia aloit lukemaan (lähinnä psyka)? Monta kirjaa luit? Kuinka monta kertaa luit/kirja? Eli haluaisin lähinnä tietää sitä, että kauan niihin täytyy valmistautua ja millaset menetelmät sulla oli käytössä. Myös, millaisia numeroita oot saanu psykan kursseista?

  KIITOS :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Jos jaksat vielä pari tuntia odottaa niin saat ihan kokonaisen postauksen aiheesta ;)

   Delete
 2. harmi juttu toi selkä! toivottavasti ei ois mitään vakavaa :( mut sitä mä halusin kysyä kun kävin sirkuksessa tässä jonkun aikaa sitten niin ootko sä töissä sirkus finlandian kioskeilla kun siellä oli myymässä yksi ihan sun näköinen tyttö :D?

  ReplyDelete
  Replies
  1. onhan se tosi ikävää :( mut apua, onks mulla klooni? koska en oo nähnyt ite sirkus finlandian telttaa ala-asteen jälkeen saati sitten ollut myyjänä siellä ;D !

   Delete
 3. En tiiä mikä nuissa kuvissa on, mutta tosi kauniita! :)

  ReplyDelete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.