2.5.14

Cherry tree branch

pä5
pä1
pä2
pä4
pä3

Pääsiäinen ja vappukin hurahti jo, mutta meidän pöydällä seisoo edelleen tällainen vaasi, jossa kukkii ihanasti meidän alapihan kirsikkapuusta napattu oksa. Pääsiäisenä maalattiin siihen roikkumaan noita posliinisia munia ja koko häkkyrä näyttää ainakin musta todella raikkaalta ja keväiseltä varsinkin kun aamuaurinko valaisee sen ihanasti.

Mulla vappu meni vähän niin ja näin, mutta ainakin suurimmaksi osaksi aattoiltaa oli hauskaa. Ilta päättyi kuitenkin lyhyeen, sillä joku idiootti päätti kännipäissään oksentaa mun tennarien sisään, joten oli pakko soittaa äiti hakemaan kengät pesukoneeseen ettei menis ihan pilalle. Seuraavana päivänä vietettiin perheen kanssa ihanaa löllöily-päivää; katottiin leffoja, nukuttiin ja syötiin aamupäivällä ihana brunssi josta ens postauksessa vähän enemmän ;) Nyt suuntaan Paulalle viettämään iltaa ja toivottavasti sieltä löydän vielä tieni Katankin luo! Rentouttavaa viikonloppua!

3 comments:

 1. Mistä oot löytäny sun bannerissa olevan kuvan? I H A N A!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo mietin samaa! Mistä se on?:)

   Delete
  2. About vuos sitten laitoin googleen hakusanaksi watercolor flowers tai jotain samantyyppistä ja löysin kyseisen kuvan! Klikkasin sitä, mutta en löytänyt nettisivulta kenenkään tietoja joten riskillä (tekijänoikeudet?!) otin kuvan koneelle ja väsäsin siitä bannerin! Nyt ulkoasun uudistuksessa Julia E. teki kuvasta vielä kivemmalla fontilla mulle bannerin! :)

   Delete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.