7.4.14

2 VUOTTA BLOGGAILUA TAKANA

IMG_7371
Yksi mun lemppari kuvista blogin ajalta! Photo by Ronja Aaltonen

Otsikko taitaakin kertoa kaiken olennaisen. Tasan kaksi vuotta sitten rustailin ensimmäistä postausta jossa esittelin itseni ja elämäni pääpointit. Niistä ajoista paljon onkin muuttunut ja suurimmat muutokset ovatkin tapahtuneet viimeisimmän vuoden aikana. Nimi on vaihtunut hyvin teinimäisestä Oona's secret life:sta (ihmettelen vieläkin miten olen osannut keksiä niinkin erikoisen nimen.. ja miten ristiriitainen se oli; paljastinhan siellä melkein kaiken elämästäni) tähän nykyiseen ja blogin pääpaino on ajautunut lähemmäs pukeutumista ja muotia. Kaikista eniten kuitenkin uskon blogin muuttuneen oman luonteeni kasvamisen ansiosta. Olen aikuistunut (mutten ainakaan omasta mielestäni liikaa) ja maailmankuvani on avartunut. Ymmärrän nyt ettei kaikki ole joko mustaa tai valkoista ja siitä kiitänkin eniten ystäviäni jotka ovat avanneet silmäni. Kiitos myös teille ihanille lukijoille ja erityisesti niille jotka ovat jaksaneet kommentoida ja piristää siten monia päiviäni. Motivoitte niinäkin päivinä jolloin bloggaaminen tuntuu ahdistavalta.

Olisi kiva kuulla nyt teidän mielipiteiltä siitä, että mistä erityisesti pidätte blogissani ja mitä kehitettävää voisi olla! Oletteko huomanneet jotain hyviä tai huonoja muutoksia blogissa?

Pieni info-pläjäys tähän hempeilyn lopuksi. Keskiviikkona suuntaan ruotsinristeilylle, joten muutamaan päivään ei luultavasti ole odotettavissa postausta. Danin inkkaribileet oli ihan mahtavat ja tämän päivän Jani Toivolan luento koulussa sai miettimään omia valintoja ja käyttäytymismalleja. Hoidin myös TET-päivän tänään alta pois äidin työpaikan illallisella Savoy:ssa, joten nyt olen taas askeleen lähempänä ylioppilaaksi pääsemistä ;D Väsymys painaa silmiä joten suuntaan nyt iltapesujen kautta pitkille (approx. 6 hours....) yöunille!

No comments:

Post a Comment

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.