17.2.14

WANHOJEN TANSSIT

wanhat29
wanhat3
wanhat5
idwanhat2
wanhat6
wanhat4
wanhat13
wanhat25
wanhat22
wanhat23
wanhat16
wanhat24
wanhat8
wanhat24
wanhat21
wanhat19
wanhat28
wanhat9
wanhat7
wanhat11
wanhat12
wanhat20
wanhat26
wanhat10
wanhat18
wanhat14
wanhat17
wanhat15

Moikka! Taas on mulla postausaika sellanen että oikein puistattaa. Wanhat tuli ja meni ja nyt on jo kamala ikävä. Torstaina illalla tanssittiin vanhemmille ja perjantaina päivällä sitten koululle. Torstai-iltana kävimme syömässä ihanan illallisen Ravintola Sipulissa ja perjantaina vietettiin jatkoja oman porukan kesken meille varatussa tilassa. Oli kyllä aivan ihanat pari päivää, mutta voi olla etten enempää olisikaan jaksanut. Kova nuttura päässä nukkuminen oli kovin hankalaa, mutta onneksi niksipirkasta löytyi ohje siihenkin: sukkahousut päähän vaan! Vanhojen tanssit ovat perinteisesti lähtöisin täältä Norssista, ja se loikin oman tunnelman. Päästiin tanssimaan juhlasalissa (tosin valaistus oli kovin kellertävä josta johtuukin kuvien mustavalko painotteisuus..) eikä lattiassa ollut jumppasalin viivoja tai puolapuita seinillä. Katsomot oli aivan tanssijoiden vieressä joka loi tunnelmasta entistä tiiviimmän. Hauskaa oli ja loppuun haluan vielä kerran kiittää siitä ihania Norsseja!

-No translation today, I'm so tired! But here are pictures from our prom! 

6 comments:

 1. Tosi kaunis puku sulla! :) Tänä vuonna näkyikin paljon enemmän tuollaisia suoria iltapukuja, mitkä sopii myös tosi hyvin wanhojen tanssien teemaan! Laitoin sulle muuten sähköpostia mun erääseen projektiin liittyen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon! :) Juu, huomasin sen! Oon pahoillani, että vastaaminen on kestänyt, ei oo vaan yksinkertaisesti ollut aikaa. Aihe on kuitenkin sellanen, että haluun käyttää siihen vastausviestiin vähän enemmän aikaa! Mutta alkuinffoks sulle, nii hyvältä kuullostaa. Vastaan heti kun kerkiän! :)

   Delete
 2. Onpa mummomainen ja tylsä puku sulla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä tykkään tästä todella paljon ja oon harmissani jossei se sun silmää miellytä. Millasen puvun olisit sitten halunnut nähdä päälläni? :)

   Delete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.