23.1.14

CLASSY HIPSTER

mpj4
mpj3
mpj2
mpj6
mpj7
mpj8
mpj9
mpj10
mpj5
idmpj1

wearing:
burton beanie (new in!)
marimekko shirt
vero moda jeans
vagabond boots
gina tricot cardigan
tiger of sweden coat
dkny watch
ring (origin unknown)
shades (origin unknown)
mavala mini color 3 paris nail polish

Moikka! Ette arvaakkaan missä oon tällä hetkellä... Pujotellaan autolla kauniiden valkoisten kuuran peittämien puiden reunustaman tien mutkia, suuntana Tahko! Tätä reissua on odotettu niin pitkään, ja olenkin onnellinen että reissu osui juuri tälle viikonlopulle. Koulutyöt on jo paremmassa jamassa, joten nyt on loistava aika nollata stressitasot. Ja mikä parempi tapa siihen kuin viettää juhlatäyteinen pitkä viikonloppu Tahkon mökeissä ihanien ihmisten kanssa. Meidän mökissä on 13 henkilöä (syyttäkää palikkamatikkaa jos laskin väärin..) ja viereisissä mökeissä on sitten kaikki loput. Eilen kauppalistaa tehdessä eteen tuli kysymyksiä joita ei ollut ikinä ennen joutunut miettimään. Kuinka paljon jauhelihaa tarvitsee ostaa kahdeksalle isolle miehelle (joilla on vissiin se kuuluisa bulkkausvaihe menossa) ja viidelle tyttöselle tortillojen väliin. Päädyttiin siihen, että ehdottomasti 5kg XD Nyt tarkemmin miettiessä varmaan vähempikin olis saattanut riittää, mutta positiivsta on, että nälän tullessa left-over jauhelihaa varmasti löytyy. Kamera on mukana, ja kuvia tulee otettua varmasti riittämiin. 

Eilen kävin moikkaamassa Judaa märskyssä, mutta menomatkalla tuli niin kylmä, että oli pakko käydä ostamassa vihdoin se pipo mikä on ollu syksystä lähtien ostoslistalla. Stadiumista löytyi vihdoin just oikeanlainen ja -kokonen beanie. Tuli kyllä aika hipster olo varsinkin toi Marimekon klassikko raitapaita päällä. Nyt jatkan Dan Brownin Infernon lukemista, palailen taas mahdollisimman pian ;)

-

Hey! Guess where I am? On the road heading toward Tahko! The timing of this mini-vacay is perfect. I can't think of a better way of lowering my stress levels than a party-weekend with the best buddies ever! There are 13 people in the cottage I'm staying: 8 boys and 5 girls. The amount of food we'll have to buy is insanely huge. We'll have to buy 5kg minced meat just for tacos. Well, at least we won't starve to death XD I have my camera with me, and I bet that the number of photos I've taken after the trip will crush my laptop. 

Yesterday I catched up with Juda, but on my way to meet her, my ears froze. I finally had the excuse to buy a beanie! I bought mine from Stadium. I have to say that I felt like a hipster wearing the Marimekko classic stripe shirt and the white beanie. Haha.. But now I'll get back to Inferno (Dan Browns newest book)! 

No comments:

Post a Comment

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.