31.8.13

SYYS-inspis !

Hunt the fashion!

aurinkolasit-guess | rannekoru-sogoli | paita-nasty gal | neule-ralph lauren | laukku-asos | nahkalegginssit - malene birger | kumpparit-hunter
Leather skirt, must have!

tumma pipo-nixon | t-paita-alexander wang | takki-dsquared2 | vaalea pipo-acne | nahka hame-simonetta ravizza | rannekoru-kenneth jay lane | laukku-michael kors | kengät-zara
burgundy-black

ripsiväri-kanebo sensai 38 | neule-oasap(klick) | kello-marc by marc jacobs | maxihame-john lewis | laukku-selected | helmet-forever new | kengät-nordstrom.com



En oo pitkään aikaan väsänny teille tämmöstä inspis-postausta niin ajattelin toteuttaa sen nyt! Nahka on tänä syksynä aika suosittua ja ihan aiheesta. Tosin en oo mikään tekonahkan ystävä.. yhdet sellaset shortsit omistan, enpä enempää. Oon hurahtanu värinä tohon armeijan vihreestä vähän harmaampaan ja vaaleampaan versioon, sekä tummaan ruskeean. Viininpunanen on myös mun suosikkiväri (ollut aina..) eikä musta poistu muodista koskaan.  Nostan esille vielä korallin-oranssin, mutta vaan vähän tummennettuna. Sitä ei nyt kuvissa ole, mutta ainakin yks mun tän syksyn lemppareista.  Ripsaria haluaisin korostaa, mun ehdoton suosikki. Aivan täydellinen. Kanebo sensai 38, kaarevalla harjalla. Kestää vettä, ja ripsarin saa pois 38-asteisella vedellä. Oon myös rakastunut entistä syvemmin neuleisiin, ja varsinkin noihin palmikko-kuvioihin. Oasapin sivuilta bongasin sen, joten kuvan alla olevaa linkkiä klikkaamalla pääsette katsomaan tuotetta paremmin! :) Jossain vaiheessa pian jaan teille yhen mun suosikki-resepteistä! Mutta tässä oli kaikki tällä erää! :)

*postaus sisältää mainoksen

29.8.13

dress ♥ wellies

ek4 idek2 ek7 ek5 ek6 ek3 ek1

wearing:

filippa k dress
pull & bear denim shirt
hunter wellies
marja kurki scarf
snö of sweden earrings

Iltaa ystäväiset! Tässä tän päivän asua. Rakastan yhdistää kumpparit mekon tai lyhyiden shortsien kanssa. En tosin tiedä onko se mun keholla toistaiseks kauhean hyvä idea..saa reidet näyttämään extra-lihavilta. No käytän silti.. Jotenkin ihanan rento yhdistelmä, ja kumppareista on tullu mun luottokengät. Joo, kuumalla ilmalla saattaa kyllä vähän ahdistaa, mutta sadepäivinä täydelliset. Ei tarvitse kiertää vesilammikoita vaan voi marssia suoraan läpi niin että oikein loiskuu. Eikä muuten palella jalkoja toisin kuin märät ballerinat jalassa. Ai se kipu mikä tulee kun jalat kramppaa kylmyyden takia!

Nämä kuvat on kuvattu nyt uudella ihanalla objektiivilla! Parhaitenhan sen huomaa noista detail-kuvista. Ongelmia on huomattu varsinkin tarkentamisen kohdalla, sitä pitää siis harjoitella. Jotenkin oudosti onnistun / kaverit onnistuu tarkentamaan jonnekkin muualle kuin pitäisi, ja esim puolet näistä kuvista meni suoraan roskakoriin vain tarkkuuden takia. Jos jollakin on jotain vinkkejä tässä suhteessa niin neuvoja otetaan vastaan! :)

Vuoden eka koe on nyt ohi! Virallisestihan se oli kesä-itsenäinen ja muutama sellainen vielä tulossa. Ongelma vaan on se, ettei kesällä ole tullut luettua. Nyt sitten kauheassa stressissä olen kolunnut kirjoja läpi ja nyt on ensimmäinen ilta pitkään aikaan, kun en ole edes koskenut mihinkään kirjaan. Vapauttava fiilis! Huomenna muutama tunti koulua, rentoilua ja illalla kaverin konffiksen koekampaus. En tiedä mitä tyttö ajatteli kun mulle hiuksensa luotti.. ja samoin konffis-kuvan. Sunnuntaina sitten virallista kampausta väsäämään ja iltapäivällä kuvia napsimaan. Vähän jännittää mitä saan aikaseksi!

Lauantaina lähetään vähän isommalla porukalla juhlimaan meidän kaverin synttäreitä Nummelaan, ja odotettavissa on taas vaihteeks ne vuosisadan parhaat juhlat. No pressure mate! ;) Ajattelin ajastaa teille viikonlopuksi yhden vähän erikoisemman postauksen! Pitäkää oikein rantouttava ja mahtava viikonloppu. Ja ostakaa kumpparit. 

28.8.13

SNAPSHOT: #materialismionnellisuus

Untitled
#dreamcometrue #kiittiäiti #withcanonyoucan #materialismionnellisuus

Niille jotka ei mua instagramissa tai twitterissä seuraa, niin siinä se nyt on! Mun pitkään unelmoima objektiivi. Synttärilahja siis iskältä ja äidiltä ja kiitos Rajala Pro Shopin jonkun Maniac Monday-alen saatiin tää objektiivi 472€:n sijasta hinnalla 299€ ! Halleluuja. En oo vielä kauheesti objua kerenny testailemaan, mutta sen mitä kerkesin, niin hyvältä vaikuttaa.

Eipä mulla muuta, oli vaan pakko päästä hehkuttamaan! Kiitos äiti ♥

27.8.13

Star shirt & leather shorts

oa5 idoa1 oa2 oa3 oa4
wearing:
Seppälä faux leather shorts (new in!)
random lace shoes

Moikka! Viime torstaina sain postiin mun tilauksen Oasapilta, mun uudelta yhteistyökumppanilta. Monille tämmöset yhteistyöt on tuttuja muista blogeista. Mutta niille, jotka eivät tiedä, niin saatan hyötyä rahallisesti tai jollain muulla tavalla blogissa näkyvistä mainoksisa. Jos postaus sisältää mainoksen lupaan ilmoittaa sen tarpeeksi selvästi. Tuen itse kaikkea mainostamaani, ja esimerkiksi postauksiin en valitse sellaisia vaatteita joista en pitäisi. Understood? Good :)

Oasapin sivustoa selaillessani jäi monia tuotteita harkinnan alle, mutta halusin kotiuttaa sieltä tämän paidan! Aivan rakkautta. Materiaali on siis sifonkia, ihanan pehmeää. Vielä on tarpeeksi lämpimät kelit (koputetaan puuta) käyttää lyhkäsempiäkin vaatteita. Oon tuolla ulkona parin päivän ajan kävellessäni  kuunnellut yllä olevaa biisiä, hymyillyt vastaantulijoille ja nauttinut. Yksinkertaisesti nauttinut. Olo tuntuu onnelliselta vaikka paljon stressiä mulla tällä hetkellä onkin koulusta. Vaikka aurinko onkin ihana, välillä toivoisin syksyn tulevan, jotta voin kääriytyä peiton sisään kattomaan leffaa ja juomaan kuumaa kaakaota. Ikävöin neuleita, paksuja kaulaliinoja, syysaurinkoa kylmällä säällä, värikkäitä puita ja sitä oloa jonka saat kun tulet läpimärkänä kotiin ja vaihdat kuivat lämpöiset vaatteet päälle ja villasukat jalkaan. Salaa ikävöin kipeänä olemista ja eukalyptus-teen juomista. Ehkä jaksan kuitenkin odottaa hetken. Nyt palaan psykan ääreen (yksi niistä monista stressaavista asioista..)!

*postaus sisältää mainoslinkkejä


25.8.13

Pamelat ja Hasselhoffit pitämässä uimakoulua!

nasut14 nasut1 nasut2 nasut3 nasut4 nasut5 nasut6 nasut7
uhmm.. sexy?
nasut8 nasut9 nasut10 nasut11
nasut12 nasut13 idnasut14 nasut15 nasut16 nasut17 nasut18 nasut19 nasut20 nasut21
Meiän ihana Rosa uskaltautu nasutettavaks, sillä oli viime vuonna kipeenä meidän omana kastajais-päivänä! Proud of you <3
nasut23 nasut24 nasut22
Where should I start? Best day ever! Kyseessä oil siis Norssin kuuluisat nasut, vaikkei virallisesti ollutkaan koulun juttu. Läjä samasta koulusta olevia vaan yksinkertasesti kokoontui Johanneksen kentälle ja alotti ruokasodan ;) Meidät nasutettiin (eli kastettiin Norssilaisiks) viime vuonna about samaan aikaan. Nyt tänä vuonna oli meidän aika kaataa uusien ihanien ykkösten päälle pilaantunutta piimää ja ottaa heidät mukaan Norssi-perheeseen. Teemana kakkosilla oli Baywatch, ja ykkösillä pikkulapset sukupuolenvaihdoksella. Pojat oli siis pikku-tyttöjä ja tytöt taas poikia. Simple as that. Koulussa piirreltiin vähän naamoihin ja koulun jälkeen alko se "Uimakoulu". Hyvin osaavat nyt uida. Myöskin lause: "Kakkoset on kuninkaita, abit on jumalia" kaiku korvissa ihanasti. Ruokaa lenti, ja iteltä ainakin mun mehevästä ruoka-kassista löyty homehtunutta Quocamolea ja vuoden 2007 riisejä. Nami. Ressuja jahdattiin keskellä espanpuistoa ja jonkun hääparin hääkuvanki takana saattaa näkyä läjä likaisia norsseja. Ja se oli vahinko, I promise! Viime vuonna me käytiin eiranrannassa peseytymässä, josta marssittiin muutaman kaverin kanssa pelkissä rintsikoissa ja stringeissä Uudenmaankatua pitkin Lauralle suihkuun. Sieltä illan jatkoille ja seuraavalla viikolla koulussa yhteishenki oli noussut pelkästään vaan ton tradition takia. Toivottavasti tän vuoden ykkösille käy samalla tavalla! 

23.8.13

KILJAVA 2013

kiljava1 kiljava2 kiljava3 kiljava4 kiljava5 kiljava6 kiljava7 kiljava8 kiljava9 kiljava10 kiljava11 kiljava12 kiljava13 kiljava14 kiljava15 kiljava16 kiljava17 kiljava18 kiljava19
Moikka! Tässä olis nyt niitä kauan kaivattuja Kiljava-kuvia. Kiljava on siis Norssin perinne, yökoulu tutorien ja uusien ykkösten kesken. Alkuun kierrettiin rasteja, ja mm. minä ja Anna vedettiin sanomalehti-rastia. Ideana oli luoda neljässä minuutissa kahdelle ryhmäläiselle ranta-look :D Illemmalla saunottiin, grillattiin, juteltiin yms. Oli oikee hauska reissu, mut täytyy myöntää että omat kokemukset Kiljavalta oli kivemmat. Saattaa johtua siitä, että kun ei tarvitse valvoa tai olla vastuusta mistään niin pystyy nauttimaan enemmän. Tänään oli nasut, kamera oli mukana ja hauskaa oli. Kuvia siis vähän myöhemmin, nyt lähen Heinin ja Lauran kanssa mäkkiin syömään.. jep..raha loppu!
Layout by Julia E.