31.5.13

KEKKOSMUSIKAALI

km8T km1 km3 km2 km4 km9 km6
#harlemshake
km5 km7 km11 km12 km10
Moikka!
Tässä siis vähän tunnelmia tosta meidän koulun kekkosmusikaalista. Kaikkien vaikeuksien kautta selvittiin voittoon, mutta matka oli kyllä kivinen. Hanskoja heitettiin naulaan muutamatkin kerrat, mutta lopulta kun työskenneltiin kunnolla tiiminä niin saatiin musikaali kasaan. Tosi stressaava kokemus, mutta fiilis esityksissä oli kyllä niin huikee, että aika on jo nyt kullannut muistot. Suosittelen ehdottomasti kaikille tämmösiin menemistä jos vaan ikinä on mahdollisuutta. Oli kuitenkin lopulta niin ihanaa :) Siitä tietty kuuluu iso kiitos kaikille musikaalissa mukana olleille ja tän kaiken mahdolliseksi tehneille.

30.5.13

When whiskey meets fashion

wwmf wwmf4 wwmf5 wwmf3
blazer, cubus / shorts, stradivarius / bag, mandarina duck / top, mp-messut / shoes, can't remember xd 

Moikka!
Tässä vähän asua parin päivän takaa :) Mulla on vähän ollu semmonen periaate, että jos on kauheen lyhyet ja tiukat shortsit niin pitäis olla sitten löysempää ja peittävämpää yläosaa päällä ettei näytä aivan halvalta.

Nyt alkaa olla lukion eka vuos pulkassa ja oon todella tyytyväinen tähän mun kouluun. Kaikki stressi alkaa olla takana päin ja huomennakin lorvaillaan koululla vaan tunti. Lauantaina haetaan viidennen jakson todistukset. Eilen esitettiin musikaali meidän koululle ja sitä edellisenä päivänä vanhemmille. Ne onkin pitäneet mua vähän kiireisenä ja stressin alla. Mutta kerron musikaalista myöhemmin vähän enemmän kuvien kera. Tänään juhlittiin kun Norssi voitti Ressun kamppailupäivässä ja lähdenki tästä kynsihuollon kautta juhlimaan :) Heippa!

25.5.13

It's raining baseball boyz!

irbbb10t irbbb3 irbbb19 irbbb17 irbbb21 irbbb2 irbbb11 irbbb5 irbbb18 irbbb12 irbbb8
#sadeviittayhdistääjalämmittää
irbbb13 irbbb9 irbbb20 irbbb4 irbbb14 irbbb22 irbbb24 irbbb23 irbbb16
Moikka! Tää koeviikko on nyt painanut päälle, niin en oo päässy näitä kuvia julkaisemaan aikasemmin. Oltiin siis keskiviikko iltana kattomassa Lauran kanssa miesten superpesiksen Sotkamon Jymy-Hyvinkään Tahko -ottelua Sonera Stadiumilla. Oli ihan sairaan hauskaa ja sovittiinki jo Lauran kanssa, että mennään kesällä kierteleen noita matseja vähän aktiivisemminki. Itehän en tässä paljoakaan pesiksestä tiedä, mutta oli kiva kuulla Lauralta lisää infoa joka välissä niistä säännöistä. Vähän vilponenhan tuolla oli, vaikka olin kerrospukeutunu ihan kunnolla. Kävi sääliks niitä pieniä pallopoikia joiden hiuksista tippu vettä ja kengät lätis kun ne juoksi niitä palloja hakemaan. Sade oli vissiin vähän verottanut katsojalukuakin. Silti ei riittänyt nakkeja hodareihin.. :(

20.5.13

New in: Boyfriend Jeans

bfj1d bfj5
bfj4
bfj2 bfj3
Moikka! Tässä mun uudet ihanat housut. Olin ettiny boyfriend-jeanei toosi pitkään ja sitten yhtenä päivänä löysin nämä täydelliset vero modasta noin kuudellakympillä. Näistä tuli heti lempparit, koska bfj:t on niin löysät päällä eikä purista mistään. Ne voi yhdistää klassisesti, rennosti tai rokisti. Tai vaikka kaikkien niiden sekotuksena :D

Koeviikko alkaa keskiviikkona ja nyt jo kauhistuttaa. Viis koetta ja vapaapäivä. Oon vissiin ottanut tän jakson vähän turhanin rennosti ja nyt stressaan. Oh no... mun unelmat vaan lipuu kauemmas ku en osaa ottaa itteäni niskasta kiinni. 

Ainiin! Olin isossa omenassa viime viikolla ja siellä sattu olemaan Street Style-kuvaus, jossa eniten ääniä saanut voittaa 100€ shoppailurahaa, sekä äänestäjien kanssa arvotaan saman suuruinen lahjakortti.  Joten olis ihanaa jos kävisitte täällä, ja ettisitte sieltä mun kuvan. Vielä tarvittaisiin että painaisitte sitä äänestä nappia. Oisin äärimmäisen kiitollinen!!

19.5.13

hey batter batter hey batter batter SWING


hbbhbbs2 hbbhbbs1 hbbhbbs3
Moikka!
Taisin jo teille mainitakkin koulujenvälisestä pesisturnauksesta, joten tässä vähän kuvia sieltä! Saatiin hopeaa, ja se ei todellakaan ole häpeä, sillä hävittiin kuitenkin vaan märskylle, joka tunnetusti on suomen paras urheilulukio ;) Pelit pelattiin torstaina ja tietty unohdin kameran siinä kiireessä kotiin.. Onneks kuitenkin pelattiin vielä meidän koulun opettajia vastaan seuraavana päivänä ja sieltä siis nämä parempilaatuiset kuvat. Aurinko paistoi ihanasti molempina päivinä ja siinä otteluiden välissä kerettiin myös hieman ottamaan aurinkoa. Musta oli aivan sairaan kivaa pelata pesistä ja meidän joukkue "Norssin laittomat" oli ihan huippu. Odotan kovasti jo ensi vuotta!

16.5.13

New in: Bikini

bikini bikini2
Moikka! Kattokaas mitkä meitsi osti! Mun bikinit on olleet aina ihan hirveitä ja epäimartelevia ja nykyään kaikki on jääneet liian pienikskin. En kuitenkaan halunnut nyt mitään semmosia h&m tai cubus-bikineitä, jotka löytyy rannalla joka toiselta vastaantulijalta, joten olen todella iloinen että menin käymään Funky Ladyssä. Löyty ihan täydellisen kokoiset ja laadukkaat, joiden ulkonäöstä pidän hirveästi. Tuon halterneck osan saa vielä auringonottoajaksi pois ettei tule kamalia rajoja ja myös kunnon olkaimet saa yhdistettyä halterneckiksi. Tykkään kun bikinit ovat kaarituelliset ja näistä löytyy pieni push-up. Ei kuitenkaan mitään jäätävää bombshelliä XD Jos jaksatte niin olis ihana kuulla myös että millaisista biksuista tykkäätte ja mitä luulette näkyvän tänä kesänä altaiden reunoilla!

13.5.13

NEW IN: brandy shoes

spok spok3 spok2 spok4 spok5
Hello :)
Kuten otsikkokin varmaan kertoo, niin kävin ostamassa Din Sko:sta uudet nahkaiset konjakin väriset avokkaat. Noilla (tuohon laukkuun täydellisesti mätchäävillä) kenkuleilla oli hintaa about 60€. Tummansininen mekko on Marimekon Mika Piiraisen käsialaa ja ehkä kevyintä kangasta ikinä. Tuntuu kuin olis kävellyt alasti kaupungilla :-D. Espanjasta tuotu euron hintainen vyö tuo ainaskin mun mielestä raikkautta tummiin sävyihin. 

Asusta itse asiaan. Meillä on koulussa viimeiset ponnistelut ennen koeviikkoa. Tekemistä on ihan riittämiin, eikä vapaa-aikaa meinaa löytyä. Koulujenvälisen pesisturnauksen ja koulumme kekkosmusikaalin takia tunti-poissaolot on maksimissa ja vielä pitäisi olla miljoonalta tunnilta pois. Kuviksen tekemättömät työt, psykan essee, äikän onnellisuus-video ja fysiikan tutkimukset odottavat vielä tekijäänsä ja kaiken tämän lisäksi pitäis jaksaa lukea kokeisiin ettei koeviikolla olisi ihan pulassa. Tästä varmaan huomaa että jätän kaiken viimetinkaan. Tuntuu ettei aika riitä mihinkään. Onneks kohta alkaa se kaikkien odottama kesä! 
Layout by Julia E.