28.2.13

getting physical

IMG_9942 IMG_9938
murskatut mustikat, marlin aronia-rypäle mehu ja jugurtti yhdistelmä on jotain niin ihanan freshiä!
IMG_0056
IMG_9923IMG_9892 IMG_0005 IMG_9902 2013-02-27
seriously ehkä maailman kamalin asukuva, sori...though tykkäsin tosta asusta ite todella paljon!
IMG_9964 IMG_9953 IMG_0007
Moikka! Pitkästä aikaa kunnon kuvien kanssa tänne. Tossa siis näkyy vähän sneak peekkiä noista kirpparilöydöistä! Kuvia lisää sitten asujen yhteyksissä! Oli muutan ihan pakko pistää toi epätarkentunut kuva, koska näytän ihan mummolta :D Heinillä oli hiihtolomalla synttärit, joten käytiin tyttöjen kanssa kahvittelemassa (again..oon ihan pa kohta!!!!) Ihanaa kun on aurinko alkanu paistamaan ja pimeys katoamaan (nyt noi kuvat ei oikein tue tätä mun väitettä...). Sain VIHDOIN luvan alkaa reenaamaan ja ai että nautin nyt niin paljon, kun on hauikset pitkästä aikaa (8kk) kipeenä. Käyn nyt testailemassa eri saleja ja ostan sitten jossain vaiheessa salikortin. Oon nyt niin ilonen ja jotenki todella innostunut! Eli selkä on siis paranemaan päin, mutta kauheeta rääkkireeniä isoilla painoilla ei tietenkään voi tehdä, mutta hitaasti hyvä tulee :)

27.2.13

SNAPSHOTS: puhelimen kätköistä

Untitled Untitled Untitled

Hey! Tässä muutama päivä puhelimen avulla kuvattuna! Oon ite yleensä ollu vähän puhelin-kuvia vastaan, mutta mun mielestä tämmösissä kollaaseissa ihan kivoja. Tykkäättekö tämmösistä aina silloin tällöin järkkärikuvien välissä? 

25.2.13

lazy friday morning and a trip to uurainen on video!

Moikka! Nyt ollaan palattu kouluun 2h yöunilla (kiitos oscar-gaalalle..). Mun hiihtoloma meni ihan kivasti ja lähdettiin perjantaina kohti mummulaa, joka on siis uuraisilla. Mietin pitkään että julkaisenko tän videon, sillä se ei oikeasti ole mitenkään kauhean hyvä, mutta koska matkalta ei ole muutakaan kuvasaldoa niin joudutte pärjäämään tällä! Suosittelen myös laadun vaihtamista HD:ksi. Voisin joskus yrittää tehdä teille ihan kunnollisen videon, mitäs mieltä olisitte? Vai kannattaako mun vaan pysytelä kuvissa ja tekstissä ?! :D

Musiikit videossa:
Supernova-Cir. Cuz, Julie Bergan
Pan y Mantequilla-Efecto Pasillo

19.2.13

jos tyttö sattuu hymyilemään sinulle, se ei tarkoita, että sinun kannattaisia laskea kovinkaan paljoa sen varaan

IMG_9626 IMG_9839 2013-02-19 IMG_9831 IMG_9656 IMG_9625 IMG_9651

farkkupaita Pull and Bear / paita Outfitters nation / legginssit Lindex / korvakorut Snö of Sweden / kengät Marc o' Polo / takki G-star raw

Moikka! Nyt ollaan vihdoin lomalla. Mun lomaan kuuluu aina ihan varmasti löhöämistä, TV:tä ja ruokaa. Mulle loma on rentoutumista varten. Nyt oon kuitenkin pitänyt jonkinsortin aktiivilomaa, sillä olen kerenny jo käymään Korsossa (älä kysy miksi!) tekemään muutamat koulujutut pois alta, sekä pyörinyt ikeassa etsimässä uuteen huoneeseeni kankaita. Parin seuraavan päivän aikana pitäis käydä Heurekassa katsomassa se "patologia"-näyttely, jossa on kuivattuja ja kerroksittain auki revittyjä ruumiita. Oon niin innostunu! Future surgeon says hi ;) Torstaina suuntaan mummolaan ja sieltä palailen sitten sunnuntaina. 

Btw, tein Korson Kirpparilta muutaman löydön, niistä kuvia myöhemmin!

17.2.13

he goes left, and you stay right

IMG_8821 IMG_8824 IMG_9577 IMG_9113 IMG_9110 IMG_9597 IMG_8785 IMG_9527 IMG_9560
Tässä muutama viime päivä tiivistettynä! Penkkarit ja wanhat siis oli ja meni ja nää kuvat kertoo vähän siitä, että mitä siellä välissä tapahtui.
 Nyt oon siis vihdoin alkanut uudelleen sisustamaan mun omaa huonetta, kuitenkin tää on aika ongelmallinen, sillä mulla on kolmella seinällä ovia ja muutenkin uudelleen järjestämistä vaikeuttavat seinään pultattu TV, jäätävän kokoinen kirjoituspöytä sekä tietysti sänky. Myös kahdella seinällä on tauluille paikat, enkä jaksa alkaa pakkeloimaan ja maalaamaan seiniä uudelleen niiden reikien poistamiseksi. 
Perjantaina vietettiin tyttöjen kanssa iltaa Emmalla ja käytiin siellä vähän poreilemassa. Käytiin näiden ihanien tyttöjen kanssa myös syömässä todella hyvät (mutta törkeen kalliit) salaatit ennenkuin penkkarirekat alkoivat ajaa espalla siitä ohi. Muut illat oonkin sitten viettänyt Greyn Anatomian seiskakauden parissa!
Mulla on nyt ihan kamalasti kaikkia kirjoja mitä mun pitäisi lukea. Koulun takia on tietty pakko lukea yksi, mutta muuten mulla on hyllyt täynnä kirjoja joita oon sinne hankkinut. Olin ala-asteella ihan kamala lukutoukka ja tein aina kaiken kirja kädessä; kävelin bussipysäkiltä kotiin, söin, kävin vessassa, kävelin jopa portaat alas... sitten ylä-asteelle tultaessa lukuinto hiipui, eikä sen koommin ole palannut. Aina kun yritän lukea, keskittymiseni herpaantuu ja alan esim. katteleen mitä viestejä olen saanut, tai selaamaan puhelimellani facebookkia..myönnän, oon sosiaalisen median vanki. Any ideas, että miten keskittymistä voi harjottaa? ;D  I really need some help..

16.2.13

PENKKARIT & WANHAT 2013

IMG_9078 IMG_9139 IMG_9272 IMG_9305 IMG_9299 IMG_9142 IMG_9080 IMG_9159 IMG_9150 IMG_9402
mun ihanat poitsut <3
IMG_9388 IMG_9444 IMG_9413 Hiljattain päivitetty95 IMG_9421 IMG_9461 IMG_9407 Hiljattain päivitetty96 IMG_9391 IMG_9328

Nyt on siis hyvästelty abit ja katseltu wanhat. Mulle ainakin tuli hirveä juhlakuume, enkä millään jaksais odottaa ensi vuotta kun itse tanssin, tai sitä seuraavaa jolloin pääsen kiljumaan noihin rekkoihin ja heittelemään muille karkkeja. Tuolla juhlasalissa oli ehkä maailman kamalin valaistus ja sitä asiaa ei auttanut se, että seinätkin olivat keltaiset..tän takia siis osa kuvista on mustavalkoisia. Wanhat on siis lähtöisin tuolta meidän koululta ja se tunnelmakin oli kyllä paljon lämpöisempi ja juhlallisempi kuin kisiksen koriskentällä! Monet stressaa jo vuoden päästä olevia tansseja ja kaikkea mitä niihin liittyy; pareja, mekkoja, koruja, kampaaja-aikoja, kenkiä, meikkiä...and the list goes on! Tiedän jo millaista mekkoa lähden etsimään ja parikin löytyy (ellei herra ditchaa mua ;) joten voin onnellisesti rauhoittua tän asian kanssa ja vaan haaveilla omasta prinsessapäivästä!
Layout by Julia E.