27.9.13

Foolin' around in Suomenlinna.

sls17 sls9 sls3 sls10
Rakastan tätä kuvaa Annasta! Ehkä ihanin kuva mitä oon ikinä kenestäkään ottanu. So beautiful <3
sls5 sls7 sls11 sls6 sls12 sls4 sls14 sls15 sls13 sls8

wearing:
selected dress
filippa k platforms
sweatshirt

Arvatkaa muuten oliko kylmä. Syysmyrsky saarella ja minä mekko päällä. Ei edes sukkiksia. Mutta täytyyhän sitä nyt uuden facebookin profiilikuvan ja blogin uuden infokuvan takia uhrautua. Ihan normaalia touhua, eikä yhtään pinnallista. Täytyy myöntää että tää ero mun ja Annan pukeutumisen välillä on aika suuri. Näitä kuvia muokkaillessa nauroin kyllä aika paljon. Toisella villahuivi ja toisella just vesirajan ylittävä mekko. Hmm. Mutta! Näissä tämmösissähän on aina se mutta. Se joku pieni jekku taustalla. Ja näissä kuvissa se on toiseksi alimmainen kuva, jossa mulla on yllätysyllätys kolme paitaa päällekkäin, farkut ja paksu kaulahuivi. Hullaannuin vaan liikaa siitä mekosta. Kävin ostamassa sen ja sen takia jouduin hiihtämään hiki hatussa lautalle etten myöhästyisi. Eihän se olis ollut kivaa Annalle. Ja sitten perillä sain sen hyvän idean. Riisua kaikki vaatteet Suomenlinnan puskissa venäläisten turistien oudosti vilkuillessa. 

Was it cold? Not at all. Just fucking freezing. (Sorry for my rough language). But it was. An autumnal storm on an island, just a short dress and not even a coat to wrap into. No tights, I swear! But a girl's gotta do what a girl's gotta do. Strip to your undies outside while russian tourists gaze at you peculiarly. Just so you can get the perfect Facebook profile picture and a single info-pic for your blog. Not superficial at all! Before the photo-shoot I was actually wearing jeans, three shirts on top of each other and a warm scarf. But I fell in love with my dress so madly!!! In fact I almost missed the ferry, because I had to buy my dress. If you scrolled through the pictures, you must've noticed the difference between my clothes and Anna's. She was the smart one, I agree. 

HUOM! Poistin kymmenkunta postausta sieltä täältä jotta sain lisää kuvatilaa, joten älkää ihmetelkö jos ette löydä sitä mitä etsitte!

NB! I deleted a dozen posts from here and there. So if you were wondering where an earlier post has gone: Sorry, gone for good. 

6 comments:

 1. Omg these pictures are so wonderful.
  Like the black and one more than the others but I should admit that all these are amazing;)
  Nice job

  The heels

  The Heels facebook fan page

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aww thank you honey! I do have to admit that the bw pics are my favorite too! :)

   Delete
 2. Oi aivan ihana blogi sulla! Upee ulkoasu ja mahtavia kuvia, oot tosi kaunis! Jään ehdottomasti seuraamaan! :-)

  tuuliemiliaa.blogspot.fi

  ReplyDelete
 3. Ootte kauniita, ja hyvä blogi! Minkä ikänen oot? :)

  ReplyDelete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.