17.9.13

Autumn colours

sv6 sv1 sv4 idsv2 sv3
wearing:
indiska knit
lindex leggins
vagabond shoes
bijou brigitte bracelet
dkny handbag
atlantis scarf

Moikka! Tässä yks viime viikon asuista. Syksy tuli ja itseasiassa täytyy myöntää että yks asia josta syksyisin pidän erityisen paljon on tämä mekko. Ja maiharit. Mitä muuta voi sanoo kun PURE LOVE. Maiharit on lämpimimmät ikinä, sateen kestävät, ja taivaallisen hyvät kävellä. Vielä toistaiseks pärjää plekällä villamekolla mutta päivien kylmetessä joutuu laittamaan sitä takkiakin pikkuhiljaa päälle.

Oon nyt meidän koulun kirjastossa. Tyhjä olo kun on hypäri, mutta fyssan kirjat jäi kotiin.Unohdin kalenterinkin tänään ja jouduin soittamaan iskälle ja kysymään mitä mun kalenterissa lukee. Kuuntelen spotify listalta tosi syvällistä musiikkia ja tekis mieli kirjoittaa jotai todella diippiä tänne. Mutta luultavasti päätyisin vain poistamaan kirjoittamani tekstin.

Tänään suunnitelmissa on retki Suomenlinnaan valokuvaamaan. En päässyt sinne koko kesänä ja innolla odotan kyllä. Varsinkin jos tulee se syysmyrsky mitä tälle illalle lupailtiin. Ennen sitä haluaisin käyä kotiuttamassa yhden Selectidin mekon jonka näin eilen ja joka on jäänyt mieltä painamaan. Se oli _täydellinen_.Säästäminen on tyhmää.

Mua muuten pidetään aika hassuna, kun kävelen tollanen Robert's Coffeen muki kädessä joka paikassa. Ei, en osta joka päivä vajaan kolmen euron italian soodaa. Kerran sellaisen join ja nyt vain täytän mukin kaikella muulla mahdollisella. Nyt kovassa huudossa on Multivitan energiaporetabletit. Kohta vois olla vaikka Beroccan aika. Ja kyllä, pesen mukin välillä.Ja kyllä, vaihdan pillin päivittäin. :D

No comments:

Post a Comment

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.