5.8.13

take me to HONG KONG

alr1 alr4 alr7 alr10 alr3 alr6 alr9 alr11 idootd alr5 alr8

wearing:
g star raw leatherjacket
mens h&m tee
h&m skirt
filippa k platforms
(bracelets & earrings...no idea)


Moikka taas! Ihan alkuun pitää ihmetellä mustavalkoisuuden voimaa. Kaikesta tulee jotenkin dramaattisempaa. No mutta kuiteskin, palailin eilen mökiltä ja sieltä on liuta kuvia kamerassa odottamassa. Ne saan katsottua vasta vähän myöhemmin, joten tässä muutaman viikon takaisia kuvia. Muistan kun Ronja poikkesi käymään meillä juuri sen onnettomuuden jälkeen... ja sen kyllä näkeekin mm. tosta kolmanneks vikasta kuvasta. Haha, no onneks kaikki on nyt kunnossa ja pyöränkin pitäis tulla huollosta piakkoin.

Jännä miten eilen illalla tultiin kotiin, ja ajateltiin, että mennään ostamaan Isosta Omenasta ruokia ja sen sellaisia ja huomattiin että kauppakeskus oli mennyt kiinni kuudelta. Sitten suunnistettiin meidän lähisiwaan, joka näytti enemmänkin siltä, että sota on alkanut ja kaupasta on rohmuttu vikatkin ruuat kaapin pohjalle. Siis siellä ei oikeasti ollut juurikaan mitään. Hedelmistä oli jäljellä ne muhkuraiset ja ylikypsät. Lisäksi koko kauppa kuhisi ihmisiä. Ilmeisesti eilen ihmiset palailivat just mökiltä, onhan tänään elokuun ensimmäinen maanantai, ja monen ensimmäinen työpäivä loman jälkeen. Eikä varmaan kauhean moni ole tuonut mökkisafkojaan monen tunnin matkaa kotiin tossa helteessä.

Niin tosiaan nyt on se elokuun ensimmäinen maanantai. Anteeks mitä? En voi uskoa miten nopeasti tää loma on lipunut käsistä. Oon käyttänyt mun loma-ajan todella huonosti, stressaten liikaa koulujuttuja. Lisäksi otin kolme itsenäistä kurssia tälle kesälle. No arvatkaa onko niitä tullut luettua? EI. Mulla on tasan viikko aikaa lukea neljä kirjaa ja kirjottaa muutamat esseet, miljoonat muistiinpanot ja tehdä mulle annetut tehtävät. Jätän aina kaiken viime tinkaan ja yleensä selviän sillä, että teen kaiken viimeisenä yönä ennen deadlinea, tätä kaikkea en kuitenkaan yössä pysty tekemään. Mulla oli oikein hieno suunnitelmakin tehtynä kesän alussa, milloin luen mitäkin. No se pääs lipsumaan jo ekana päivänä... huono itsekuri siis. Ups. Tuun luultavasti kuolemaan sillon kun ylppärit lähestyy, jos en saa itseäni hillityyä jotenkin.

Vietän siis viimeisen lomaviikkoni kirjastossa tai jossain muualla hiljaisessa, viileässä ja rauhallisessa paikassa. Hyvästi hiekkaranta, bikinit ja jäätelö! No oma vika eikä sille mitään voi.. :D Vielä kerran..idiootti mikä idiootti.

Vinkki: Miesten h&m:ssä on ihania t-paitoja, jotka istuu mun mielestä erittäin hyvin myös naisille! Ja ne kuviotkin on mun mielestä hienompia kuin ne iänikuiset Love- ja Carpe diem- paidat..

No comments:

Post a Comment

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.