27.8.13

Star shirt & leather shorts

oa5 idoa1 oa2 oa3 oa4
wearing:
Seppälä faux leather shorts (new in!)
random lace shoes

Moikka! Viime torstaina sain postiin mun tilauksen Oasapilta, mun uudelta yhteistyökumppanilta. Monille tämmöset yhteistyöt on tuttuja muista blogeista. Mutta niille, jotka eivät tiedä, niin saatan hyötyä rahallisesti tai jollain muulla tavalla blogissa näkyvistä mainoksisa. Jos postaus sisältää mainoksen lupaan ilmoittaa sen tarpeeksi selvästi. Tuen itse kaikkea mainostamaani, ja esimerkiksi postauksiin en valitse sellaisia vaatteita joista en pitäisi. Understood? Good :)

Oasapin sivustoa selaillessani jäi monia tuotteita harkinnan alle, mutta halusin kotiuttaa sieltä tämän paidan! Aivan rakkautta. Materiaali on siis sifonkia, ihanan pehmeää. Vielä on tarpeeksi lämpimät kelit (koputetaan puuta) käyttää lyhkäsempiäkin vaatteita. Oon tuolla ulkona parin päivän ajan kävellessäni  kuunnellut yllä olevaa biisiä, hymyillyt vastaantulijoille ja nauttinut. Yksinkertaisesti nauttinut. Olo tuntuu onnelliselta vaikka paljon stressiä mulla tällä hetkellä onkin koulusta. Vaikka aurinko onkin ihana, välillä toivoisin syksyn tulevan, jotta voin kääriytyä peiton sisään kattomaan leffaa ja juomaan kuumaa kaakaota. Ikävöin neuleita, paksuja kaulaliinoja, syysaurinkoa kylmällä säällä, värikkäitä puita ja sitä oloa jonka saat kun tulet läpimärkänä kotiin ja vaihdat kuivat lämpöiset vaatteet päälle ja villasukat jalkaan. Salaa ikävöin kipeänä olemista ja eukalyptus-teen juomista. Ehkä jaksan kuitenkin odottaa hetken. Nyt palaan psykan ääreen (yksi niistä monista stressaavista asioista..)!

*postaus sisältää mainoslinkkejä


12 comments:

 1. Moi! Ajauduin tänne indiedaysin kautta, ja vaikuttaa tosi kivalta blogilta. Mä tykkään myöskin yleensä mainospostauksista, koska niissä idea kuitenkin on usein joku asia mikä lukijoitakin pitäis kiinnostaa. Paita näyttää kyllä todella kivalta! Ja jään seuraamaan blogias :-)

  -anu

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Anu :) Ihanaa että löysit ties tänne! Jotkut tykkää, jotkut taas ei.. mutta hyvä että pidät :) Kiitos paljon ja kiva kuulla!

   Delete
 2. Replies
  1. oliks tää jotain sarkasmii... mä ainaki tykkään

   Delete
  2. ei sen pitäny olla ilkee :( se on kiva paita !

   Delete
  3. okei sori :( kiitos muru <3

   Delete
 3. Hyvältä näyttää!

  t.äiti

  ReplyDelete
 4. ihana paita, sifonki on kyllä ihanaa materiaalia <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! joo aivan ihanan pehmeä päällä! <3

   Delete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.