29.8.13

dress ♥ wellies

ek4 idek2 ek7 ek5 ek6 ek3 ek1

wearing:

filippa k dress
pull & bear denim shirt
hunter wellies
marja kurki scarf
snö of sweden earrings

Iltaa ystäväiset! Tässä tän päivän asua. Rakastan yhdistää kumpparit mekon tai lyhyiden shortsien kanssa. En tosin tiedä onko se mun keholla toistaiseks kauhean hyvä idea..saa reidet näyttämään extra-lihavilta. No käytän silti.. Jotenkin ihanan rento yhdistelmä, ja kumppareista on tullu mun luottokengät. Joo, kuumalla ilmalla saattaa kyllä vähän ahdistaa, mutta sadepäivinä täydelliset. Ei tarvitse kiertää vesilammikoita vaan voi marssia suoraan läpi niin että oikein loiskuu. Eikä muuten palella jalkoja toisin kuin märät ballerinat jalassa. Ai se kipu mikä tulee kun jalat kramppaa kylmyyden takia!

Nämä kuvat on kuvattu nyt uudella ihanalla objektiivilla! Parhaitenhan sen huomaa noista detail-kuvista. Ongelmia on huomattu varsinkin tarkentamisen kohdalla, sitä pitää siis harjoitella. Jotenkin oudosti onnistun / kaverit onnistuu tarkentamaan jonnekkin muualle kuin pitäisi, ja esim puolet näistä kuvista meni suoraan roskakoriin vain tarkkuuden takia. Jos jollakin on jotain vinkkejä tässä suhteessa niin neuvoja otetaan vastaan! :)

Vuoden eka koe on nyt ohi! Virallisestihan se oli kesä-itsenäinen ja muutama sellainen vielä tulossa. Ongelma vaan on se, ettei kesällä ole tullut luettua. Nyt sitten kauheassa stressissä olen kolunnut kirjoja läpi ja nyt on ensimmäinen ilta pitkään aikaan, kun en ole edes koskenut mihinkään kirjaan. Vapauttava fiilis! Huomenna muutama tunti koulua, rentoilua ja illalla kaverin konffiksen koekampaus. En tiedä mitä tyttö ajatteli kun mulle hiuksensa luotti.. ja samoin konffis-kuvan. Sunnuntaina sitten virallista kampausta väsäämään ja iltapäivällä kuvia napsimaan. Vähän jännittää mitä saan aikaseksi!

Lauantaina lähetään vähän isommalla porukalla juhlimaan meidän kaverin synttäreitä Nummelaan, ja odotettavissa on taas vaihteeks ne vuosisadan parhaat juhlat. No pressure mate! ;) Ajattelin ajastaa teille viikonlopuksi yhden vähän erikoisemman postauksen! Pitäkää oikein rantouttava ja mahtava viikonloppu. Ja ostakaa kumpparit. 

4 comments:

  1. ei sun teiret isoilta näytä, kaunis oot! :D

    ReplyDelete
  2. WOW I fancy the pants off you, you look so adorable wearing your Hunter Wellies.
    Jennifer
    xx

    ReplyDelete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.