3.7.13

VIDEO: There's a small ninja in everyone..

Moikka! Pieni hetken hiljaisuus täällä blogin puolella johtui siitä, että lähettiin landelle ja mulla ei ollut minkään sortin nettiä siellä. Kuitenkin tänään extempore päätettiin tulla takaisin kaupunkiin ja perjantaina lähden takaisin Jyväskylän kautta Sotkamoon kattomaan kun pappa suunnistaa :D Nyt kuitenkin siis oleskelen pari päivää kotona. Sovin itseni kanssa, että heinäkuusta alkaen opiskelen päivittäin. Mulla on siis kaksi psykan kurssia ja yks enkun kurssi suoritettavana kesän aikana itsenäisesti. Hullun hommaa..

Mulla ei oo nyt paljoa matskua heittää täne blogiin, mutta tää video on yks korvaava työ kouluun. Olis vissiin pitänyt palauttaa aikaisemmin jo, mutta sain tän valmiiks vasta tänään. Idea oli siis tuottaa joku "elämys" ja videolla piti heittäytyä. Muuten videoon sai siis aivan vapaat kädet. En tän videon jälkeen osaa sanoa itekkään, että oonko ihan täysin terve päästäni... :D Mutta joo! Kiitän kaikkia mun mukana heittäytyneitä ja pahoittelen hieman huonoa laatua! Enjoy ;)

10 comments:

 1. Replies
  1. XD nauran ite tälle joka kerta vaikka oonki kattonu miljoona kertaa tätä tehdessä XD ihmisten ilmeet vaa kruunaa tän !

   Delete
 2. täst tuli sika hyvä oona ! XDD ihana toi pappa tuol hietalahden kirppiksel ku tanssit xd ja andren tanssi oh goosh :D:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha joo XD pappa on paras ja andré nyt on aina tommonen :D:D

   Delete
 3. eikääääää :D:D:D ihan törkeeen hauska! varsinki toi yks poika joka näyttää siltä että se olis vaan jotain spagettia :D mahtava!

  ReplyDelete
 4. "tää ei sit mee mihinkää" t. oona luotettava linna XD mut just hyvä :D:D:D:D:D

  ReplyDelete
 5. jos et oo iha varma omasta terveestä päästäsi nii en kyllä tiiä kavereitteskaan päistä XDDDD ihan törkeen hyvä!!

  ReplyDelete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.