12.7.13

Rock them sweat shorts!

hms2 hms3 idkuva hms4
wearing:

H&M for men sweat shorts
Diesel handbag
Only tee
Filippa K platforms

Moikka! Tässä asukuvaa eiliseltä. Käväsin Miikan kanssa shoppailemassa ja ajauduin jotenkin sinne miesten henkka maukan puolelle. Sieltä löysin nämä ihanan löysät swetarit ja yhden t-paidan (josta kuvaa myöhemmin). Aivan ihanan rennot ja toimii mulla nyt, sillä nämä peittävät ne mun pahimmat mustelmat. Mutta kyllä niitä löytyy tuolta sääristäkin jos katotte aivan tarkkaan. Tohelo mikä tohelo! Oon kyllästynyt niihin cheer-minishortseihin jotka puristavat pakarat ulos lahkeista. Niitä löytyy mun kaapista kyllä liikaa, ja ovat jääneet kyllä käyttämättömiksi harrastuksen lopetettuani. Oonkin kaivannut sen jälkeen lisää shortseja mun vaatekaappiin ja nää mies-shortsit kyllä tulevat käyttöön, kotona löhöilyyn ja muualla rokkaamiseen! 

Inffona, käytiin eilen äiskän kanssa Heurekassa katsomassa Bodyworlds näyttely. Tuleva kardiokirurgi-Oona oli ihan innoissaan siellä tutkimassa sydämien kammioita. Btw, tiesittekö, että ihmissydän pumppaa noin 7000 l verta vuorokaudessa? Ihan hullua, ja aivan sairaan mielenkiintoista! 

4 comments:

 1. Noi shortsit on varmaa tosi mukavat ja kivat koti käytössä mutta mun mielestä näyttää järkyttävän tönköiltä tolleen varsinki ku oot noin laiha vielä. :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos rehellisestä kommentista! :) Mun mielestä on kuiteski ihan kivan näköiset ja tällä hetkellä ainoot tarpeeks löysät housut mun jaloille käytettäväks!

   Delete
 2. Täydellinen asu :)

  http://fashionbeautymylife.blogspot.fi/

  ReplyDelete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.