20.6.13

Hello Bloglovin' !

Moikka! Nyt tämmöstä info-asiaa. Kuten varmaan osa teistä tietääkin, niin Google Reader poistuu käytöstä 1.7.2013. Jos siis käytät Google Readeria blogien lukemiseen, kannattaa etsiä uusi tapa. Yksi hyvin helppo ja käytännöllinen tapa lukea blogeja on Bloglovin. Uusien postausten lukeminen on nopeaa ja sivusto on erittäin yksinkertainen. Monet lukevat useita blogeja, ja kaikkien blogien siirtäminen yksitellen Blogloviniin olisi aikaa vievää ja raskasta, joten näillä ohjeilla saat siirrettyä koko lukulistasi Blogloviniin.

1. Mene http://www.bloglovin.com/  -sivulle ja kirjaudu sisään. Jos sinulla ei ole tunnuksia, niin voit luoda ne helposti.

2. Sen jälkeen mene tälle sivulle: http://www.bloglovin.com/import/reader

3. Paina sinistä nappulaa ja odota hetki blogien siirtymistä.

4. Valmis!

Bloglovinissa voit myös jaotella blogeja omiin kansioihin, esim. muoti, lifestyle, ruoka, lempparit yms.
Myös postauksista tykkääminen, ja niiden kommentointi on helppoa Bloglovinin kautta. Jos olet jo esimerkiksi Bloglovinin jäsen, tai haluat muuten vaan alkaa seuraamaan tätä blogia Bloglovinin kautta, niin se on mahdollista painamalla tuossa vasemmalla puolella olevaa Bloglovin' -painiketta.


4 comments:

 1. voiko ton tekstin kopioida omaan blogiin, kun ei jaksais ite selittää :'D?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jos laitat sinne postauksen loppuun linkin mun blogiin ja laitat että teksti on otettu täältä :) Eli juu, kunhan lähdetiedot on kunnossa! :)

   Delete
 2. aika monessa blogissa on sanottu tästä mutta useesti joku on tullut sanomaan, ettei readerin poistuminen vaikuta mitenkään siihen blogien lukemiseen. Että niitä pystyy vielä lukemaan ihan normaalisti bloggerin kautta :)

  ReplyDelete
 3. Joo siis niinkuin sanoin niin JOS lukee blogeja readerin avulla, eikä siis bloggerin, niin silloin pitää vaihtaa, mutta bloggeria käyttävillä ei oo mitään hätää. Mutta esim mä oon lukenu joitakin blogeja Readerin kautta, joten tää ohje on niille jotka on siis Readerin kautta lukeneet :)

  ReplyDelete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.