8.6.13

-sail away-

onpp11 onpp3 onpp14 onpp13 onpp6 onpp10 onpp2 onpp7 onpp5 onpp12 onpp8 onpp4
Heippa taas!
Nää kuvat on eilisillalta kun Iita pyyhäls meille. Toivottiin että olis tullut hieno auringonlasku, mutta ei... aina kun jotain uskallan toivoo ni käykin just päinvastoin! Eilenki alko sitten sataan vettä.. kiva. Kuvat on otettu Iirislahden(?) aallonmurtajalla, ja se on sellanen paikka että tykkään siellä käydä ihan yksinki istuskelemassa ja kattomassa merta. Merellä on aina muhun jotenki todella rauhoittava vaikutus.    Suosittelen teillekki yksin pohtimista meren äärellä! Ihanan vapauttavaa :)
Siitä fysiikan korotuksesta.. No se ei nyt oikeen menny niin mallikkaasti. Luulen, että arvosana pikemminki huononee kun korottuu.. Good job Oona! Päivän päätteks päätettiin tyttöjen kanssa mennä jäätelölle Eiranrantaan. Kaiken sen pitkän jonotuksen jälkeen lähdin kävelemään kakspalloinen 5,50€ maksanut jätski kädessä muiden tyttöjen luo, ja onnistuin tiputtamaan ne jäätelöpallot siitä tötteröstä siihen asfaltille. Siinä oli itku jo lähellä, mutta nostin kuitenkin ne pallot siitä ja servietillä pyyhin kaikki liat pois. Yritin siinä sitte syödä nopeasti sulavaa jätskiä ja käsi oli ihan mango-meloonin ja vanhanajan suklaan sekotuksessa.. That´s exactly what i was looking forward to.. Monien serviettien jälkeen suunnattiin vielä Roballe syömään. Juteltiin pizzan parissa ja juhlittiin loman alkamista! 
Seuraavana päivänä lähdin innokkaasti hietsuun ottamaan aurinkoa. Oli ihanan kuuma päivä, mutta mereltä puhals pieni tuulenvire, joka tietty sokaisi mut siitä että kohta palan. Paula ja Laura tuli muutaman tunnin päästä  sinne ja totes, että "Oona sä oot palanu". Kiva juttu. Again, that was exactly what i was looking forward to. No siitä sitten kotiin ja seuraavan vuorokauden kuluessa olin jo ehtinyt käyttää pullollisen aloe veraa. Ja rajat on muuten oikeesti ihan sairaat. No seuraavaa kertaa varten on nyt otettu oppia!

4 comments:

  1. kiva blogi sulla (-:
    http://neeaolga.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Sun asu on kaikessa yksinkertaisuudessaan aivan ihana! <3

    ReplyDelete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.