12.3.13

man oh man, you're my best friend!

IMG_0945 IMG_0950 IMG_0935 IMG_0962
toppi/carlings 12,90€
IMG_0972 IMG_1015 IMG_0982 IMG_0951 IMG_0995 IMG_1000 IMG_0953 IMG_0979 IMG_0967
mitä mä tekisinkään ilman mun ihania kuvaajia ja ihmis-henkareita? ♥
IMG_0955 IMG_1018 IMG_1025
Heii!
Tänään käväsin taas mun aivan ihanalla kampaajalla Piialla värjäämässä näitä hiuksia. Sävy siis tummeni jonkin verran ja lämpöä lisättiin vain vähän. Näissä kuvissa kuitenkin toi aurinko saa hiukset näyttämään punertavilta, vaikkei ne sitä ole. Löysin eilen myös Carlingsista tuon ihanan leopardi-topin. En oo nyt kauheesti innostunu tosta leopardi-kuvio villityksestä, mutta toi oli mallilta ihanan löysä ja "poikamainen".

Käytiin tänään koulun jälkeen Tean kanssa kahvilla vaihtamassa kuulumisia. Mulla on tosi monen kaverin kanssa sellasta ettei kovin usein nähdä..harmittaa todella paljon koska noi aikataulut menee aina niin ristiin! Neidin aikataulu venähti vähän koululiikan takia ja sen ajan vietin koululla Vilman kanssa jutellen. En tiiä tapahtuuko tätä muille, mutta noi ens vuoden kurssivalinnat sai mut miettimään todella paljon yo-kirjotuksia. Mulla kirjotettavia aineita on tällä hetkellä ihan liikaa (10), mutta pitäis saada edes 2 pois..muuten kuolen :D Oon nyt kovasti miettiny noita aikatuluja ja laskenu koko tänkin illan kursseja. Ens keväänä alkaa kuitenki mun rumba; psyka, saksa, tt ja enkku. Ilman lukulomaa. Shit. En tosissani enää edes ymmärrä, että miks vaadin iteltäni näin paljon.

Odotan ens festari-kesää todella paljon! Vietän koko heinäkuun Uuraisilla kesätöissä (hopefully..) ja kesäkuun olen täällä pk-seudulla. Weekendiin olis tarkoitus suunnata elokuussa ja itseasiassa pääesiintyjät esiintyy mun syntymäpäivänä ;) Pori Jazz olis myös ihana kokea uudestaan. Käytiin perheen kanssa kuuntelemassa Santana muutamia vuosia sitten. Ruis-rock olis myös todella huippua päästä kokemaan!

12 comments:

 1. Ihania kuvia! :) Sun hiukset on kyllä niin hyvän väriset!

  ReplyDelete
 2. Ihanat hiukset teillä molemmilla & ootte muutenki tosi nättejä (:

  http://s-s-leaveoutalltherest.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. Ei tossa oo mitään järkeä kirjottaa kakkosen keväällä neljää ainetta, et millään saa hyviä tuloksia noista. Tai ainakin saisit paremmat tulokset muulloin kirjotettuna.

  ReplyDelete
  Replies
  1. niin! kävin perjantaina onneks opon kanssa juttelemassa ja saatiin siirrettyy tt vikalle keväälle, joten mulla on ens keväänä vaan enkku, psyka ja saksa, ja harkitsen nyt jo kovasti ton saksan ditchaamista kokonaan... kuolen muuten oikeesti siihen työmäärään ja stressiin.. :(

   Delete
 4. Heips! käypäs kurkkaamassa, tämä blogi pääsi just mun top 5 -listalle! :)

  http://mmilya.blogspot.fi/2013/03/top-5-linkitettya.html

  ReplyDelete
 5. Mitä ihmeen järkeä edes kuvitella kirjottavansa 10 ainetta? Ei niitä voi mitenkään tarvita kun 4, jos on jostain epävarma, ni voihan sitä ottaa yhen tai kaks viereen, että saa valittua ne neljä parasta. Mut ylppärit ne silti on, eli pelkkää elämän tuhlausta..

  ReplyDelete
  Replies
  1. No en tiedä ootko lukenu noita aikasempia kommentteja mutta opo käynnin jälkeen oon saanu aineiden määrän laskettua kahdeksaan. Tästäki luultavasti saksa lentää pois. Tää tarkottaa sitä et jäljellä on 7 ainetta. Se on ihan realistinen tavoite ja jokainen niistä on mulle pakollinen, sillä mun pitää ottaa huomioon lääkiksen lähtöpisteet ja muuten kaikille pakolliset aineet. Esim mun ei tarttis kirjottaa ruotsia muuten, mutta koska en kirjota matikkaa niin mun on pakko.... yms! Tosta en saa yhtään alaspäin.

   Delete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.