4.3.13

broken people get recycled

paps
IMG_0275
laukku / mandarinaduck
IMG_0269
IMG_0252 IMG_0244 IMG_0237 IMG_0419 IMG_0531 IMG_0621 IMG_0702 Untitled
juoksuhousut on mun mielestä ihan hyvä valinta asuun sali-päivinä!
IMG_0712
God, kertokaa mulle miten ihmisen vatsa voi olla näin kipeä! Tulin kiireesti tänään kotiin koulusta ja hautauduin sohvan pohjille kattelemaan Greyn anatomiaa. Sitä on tässä parin päivän sisällä katottukki semmoset 20 tuntia!
Viikonloppu meni ihan turhan nopeasti (again..) Lauantaina käytiin taas kahvittelemassa tyttöjen kanssa, tällä kertaa vuorossa oli Micun synttärit! Isossa tyttöporukassa on se hyvä puoli, että pääsee juhlimaan kavereiden syntymäpäiviä paljon useammin!
Lauantaina mummu ja pappa tuli tänne, sillä papalla oli myllyssä veteraanien sm-halli-kisat. Siellä se M75 sarjassa työnti kuulaa ja sai hopeaa. Herra on päättäny päihittää mut (vaikka laji on tietty aivan eri) ja pappa lähteekin kahden viikon päästä Espanjaan em-halli-kisoihin. Toivotan sille kyllä kovasti onnea, enkä pistäis pahakseni jos hän sieltä päättäis kullan tuoda kotiin! Kotona laitettiin oikein hyvät ruuat, sillä serkutkin tuli syömään mitali-ateriaa.
Ja jos mäkin nyt vielä kiroaisin teille tuota säätä, sitähän ette varmasti ole kuullu keneltäkään muulta.. :D Mutta ihan oikeasti, olin jo ihan kevät-fiiliksissä ja kukkakuvioissa(jälkimmäisestä asusta varmaan huomaa) ja siitä parin päivän päästä maassa on 15cm lunta ja pakkasta -20°C. Parjantaina löysin jo ekat kuivat asfaltitkin. Ne on yleensä ihan takuuvarma kevään merkki, mutta ei vissiin tällä kertaa. Pirun takatalvi...
Nyt meen uudestaan petiin, tää vatsakipu tappaa mut kohta... Heippa ja palaillaan loppuviikosta!

6 comments:

 1. Kivoja kuvia! :) Tosi kaunis tuo sun kukkahuivi!

  ReplyDelete
 2. meitsii !!1! kunno väsyny pipopää xd

  ReplyDelete
  Replies
  1. ihana sä oot ja loistava kuvaaja <3

   Delete
 3. Tää siun blogi on ihana :) http://heszku.blogspot.fi/

  ReplyDelete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.