8.2.13

ILMOITUSLUONTOISTA ASIAA ja ootd

IMG_9498 2013-02-08
pipo-andiata, bleiseri-cubus, paita-guess, laukku-dkny, farkut-cubus, kengät-marc o' polo', takki-g star raw
IMG_9393 IMG_9484 IMG_9489 IMG_9525

Moikka! Heti alkuun haluan ilmoittaa teille, että blogin ulkoasu, nimi, sekä osoite muuttuvat! Seuraajat bloggerin kautta siirtyvät automaattisesti ns. "uuteen blogiin" jossa kuitenkin säilyvät kaikki vanhat postaukset yms. (ainakin toivottavasti?). Vaihdan blogin nimeä, sillä ei tää nykyinen My secret life ole oikein minä. Ja muutenkin, eihän tässä mitään salaista ole. Blogin uudeksi nimeksi tulee Get a Grip. Tämä siis tarkoittaa suomeksi: Ryhdistäydy. Ne jotka mua yhtään tuntee, tietää että toi on niin minä. Toistelen tota kaikille itsesäälissä rypeville. Mun taustat tuntevat myös varmasti ymmärtää mihin tää pohjautuu. Turha sitä sääliä itseään, kun voi ryhdistäytyä ja jatkaa eteenpäin!

Eli kaikille anonyymeille lukijoille tiedoksi, että uusi osoite tulee olemaan getagrip-oona.blogspot.fi.

Sitten näihin kuulumisiin! Kokeita oon nyt saanut 2/5 takaisin ja nyt kyllä näyttää hyvältä, ysiä ja kymppiä on tullut! Liityin koulun musikaaliin ja oon kyllä ihan innolla mukana, katellaan mitä saadaan noin upean ryhmän kanssa aikaan. Tänään käytiin Ellenin ja Paulan kanssa syömässä Vapianossa. Jep, oon nyt vihdoin menettänyt sen mun Suomi-Vapiano-neitsyyden. Saksassa pari vuotta sitten kävin siellä syömässä ja on kyllä ollut ihme, miten hyvin oon sen täällä skipannu kokonaan, on siellä kuitenkin niin hyvää ruokaa!

Nyt meen vielä hiomaan muutamia ulkoasu-juttuja ja huomenna puoleen päivään mennessä tämä blogi on siirtynyt uuteen osoitteeseen!

6 comments:

 1. oho, en tollasta olis ehkä osannu odottaa! kuullostaa kuitenkin ihan mahtavalta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hmm, noniiin! ja joo luulen että tästä tulee se mun juttu! :)

   Delete
 2. getagriiip milloi hommaat sen tatskan XDXD

  ReplyDelete
 3. toi kuva meist on ihana ! mut tuntuu jotenki et mun silmäs on jtn XDDD kato ny sitä

  ReplyDelete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.