25.1.13

arkeologisia löytöjä!!

IMG_7798 IMG_7792 20130125-230345 IMG_7723
söpö yhteisletti....
Moikka! Oi vitsi nyt oon niin happyhappyhappy! Kävin löytöretkellä meidän varastossa ja löysin iskän ja äidin vanhan kameralaukun. Mun vanhemmat oli joskus 80-90 luvun vaihteessa ostaneet itelleen Canon eos 600:sen. Ei siinä mitään automatiikkaa ollu, filmirulla ja normi patterit. Tyhjensin kameralaukun ja aloin sovittelemaan osasia omaan kameraan. En ollu tienny noista, mutta voi sitä riemun määrää! Sain uuden objektiivin, salaman ja jalustan, sillä kaikki noi jutut mätchäs mun kameraan. Objektiivi on todella valovoimanen ja hyvä; Canon EF 35-70mm. Vähän se automatiikka (jota siinä sentään vähän on) niin kuullostaa robotin surinalta, mutta pääasia on, että ainakin manuaalitarkennus toimii hyvin! Salamaa testailin tänään kanssa; nyt on kyllä pää niin kipeä kun idioottina päätin sitten kattoo suoraan siihen salamaan kun se välähti... sinisiä suorakulmioita vilkku silmissä muutamia minuuttejakin vielä sen jälkeen :D En osaa tota salamaa oikein vielä käyttää ja kattoo nyt toimiiko se ton mun kameran kanssa yksiin..lets hope! Jalusta on tommonen pieni ja söpö, mutta ihan hyödyllinen kyllä esim itselaukasinta varten.
Ronja käväs tänään meillä ja käytiin pihalla kuvailemassa ennen ko aurinko laski, kuvia vähän myöhemmin ;) Tässä tän päivän asusta muutama kuva..ja yritin olla jotenki cool ja tehä teille netissä gifin. Sen seurauksena laatu kuitenkin kärsi, mutta yrittäkääs ymmärtää!
make gifs

4 comments:

 1. Oiiii ooon niin kade kun löydät jotain tollasta! :-D Ite oon kauheen kiinnostunu filmikuvaamisesta. Sunki kannattaa kokeilla ;-) Nyt kun kerta löysit ihka oikeen filmikameran :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo ajattelin kans että kokeilen sitä sitten ku osaan säätää sitä oikein :)

   Delete
 2. voi ronskiii :)) aaaaaaaaa seurasin sua bloglovinissaaaa :)) heheee t.anssi ;)

  http://anssinkeksikolo.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahah jep ! :D ja jee kiva kiitos ;)

   Delete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.