30.7.12

Kiitos säsu-ripari 2012 !Helou kamut ! 

Noniii nyt on kotiuduttu tommoselta pitkältä landeilulta ! Eli ensin 2 vko kuortaneella isosena ja sieltä vielä viikoks mummolaan ! Tää postaus on kuitenki vaan pieni kertaus riparista:) 
Ripari oli siis säbä ja suunnistus yhdistettynä eli porukkaa oli molemmista lajeista. Oli ihan huippua olla isosena, vähän vaikeeta alkuun koska en oo käynyt isos-koulutusta. Kyllä se kuitenki lopulta alko sujumaan ja kaikki meni ihan hyvin. Mun pikkusryhmä oli kyllä ihan toivoton :D Alkuun eivät puhuneet sanaakaa ja loppuleiristä raamikset oli yhtä painajaista, no mutta ihania ne on kuitenkin ja kauhee ikävä jo :) !Ennen riparille lähtöä päätin ekaa kertaa elämässä kokeilla kotivärejä hiuksiin, koska oli vaan niin kamala juurikasvu, ettei raidatkaan olis enää pelastaneet ja näillä mun itkill hiuksilla koko väri kampaamossa olis tullu nin kamalan kalliiks niin päätin sitte mummolassa kokeilla väriä....
No annoin värin olla loppuun asti päässä, ja vielä vähän pidempäänkin, mutta aika oranssiksihan se meni! Märkänä oli ihan oranssi ja pelotti että mitäköhän tästäkin tulee! No varasin ittelleni ajan kuortaneen sport-hiuksesta ja siellä kävin sitten pari tuntia ennen riparin alkua laittamassa vähän tummempia raitoja ! Lopputulos on mun mielestä ihan hyvä, vähän ehkä liikaa vielä sellanen vetyproksidiblondi XD


ennen......jälkeenavaimet poitsujen soluihin ;)meiän eliittiurheilija !...
...ja sen nimmari!


viiden minuutin idiootit <3
rakkaat isoskamut !

Eli tiivistettynä huippu kaks viikkoa oli ja kiitos kuuluu kaikille ihanille pikkusille, isoskamuille, appareille ja teologeille :) ! 
16.7.12

Now is the time to get funky !

Heippa :)

Nyt on mennyt ensimmäinen viikko täällä riparilla ja hieman vajaa viikko vielä edessä! On ollut ihan mahtavaa, mutta isosen rooli on niin erilainen kuin pikkusten että oli alkuun hieman vaikeeta tajuta ettei täällä voikkaan tehdä ihan mitä huvittaa :)  Jos en ole aikasemmin muistanut teille kertoa, niin oon isostelemassa Kuortaneen urheiluopistolla järjestettävällä yhdistetyllä Säbä-Suunnistus riparilla. Suunnistajilla on omat reeninsä ja näin myös säbääjillä, mutta oppitunnit ja kaikki muu on yhteistä. Tää on mun mielestä tosi toimiva ratkasu ja ite olinkin oman riparini viime kesänä täällä liikunta-säbä riparilla.  Täällä on satanut tosi paljon, mutta niin varmaan aikalailla koko muussakin Suomessa ? Am I right? Tänne on tullu porukkaa vähän koko Suomesta; Oulusta, Turusta, Tampereelta, Hämeenlinnasta, Kalantista, pk-seudulta ja vielä muualtakin. Arvatkaas mitä mulle on käyny ;) ? Tää on oikeesti samaan aikaan aika hassu, kamalaa ja ihanaa ! Muhun on tarttunu ihan älytön murre ja nyt mun puhetyylistä paistaa läpi eniten juuri Oulu, Tampere, Turku ja Seinäjoki :) Kuvia ei täällä nyt kauhiasti ole tullu otettua enkä niitä tähän postaukseen oikeen saakkaan, sillä postaan kaverin koneelta. Ihanaa ens viikkoa teille kaikille ja postailen seuraavan kerran kun täältä pääsen kotio :) Vielä loppuun biisi johon ollaan vedetty iltaohjelmassa pikkusille tanssia :

Cha Cha Slide

xoxo oona
Layout by Julia E.