25.6.12

jussi -12

Moikka!

Nyt täytyy myöntää, että oli tylsin juhannus ikinä :D Tai ainakin siltä se tuntu! Ennen ollaan oltu aina juhannus mökillä, mutta nyt  ei sattuneista syistä sinne menty. Kaikki kaveritkin olivat omilla mökeillään, niin mä tietty oli kotona vanhempien kanssa. Meille ei tullut edes ketään vieraita! Ehkä ens juhannuksesta tulee sitten mukavampi.. :)

Meillä on jäätelökone, joten innostun aina kesäisin tekemään jäätelöitä :) Juhannusaatoksi tein meiän perheelle jugurtti-kookos-manteli jäätelöä! Siitä tuli ihan hyvää, äiti ja iskä kuitenki piti siitä paljon enemmän ku mitä ite tykkäsin ::D Pari päivää myöhemmin ten minttusuklaajäätelöä ja se oli oikeesti tositosi hyvää <3

Juhannusaattona syötiin ihan vaan uusia perunoita ja itse savustettua lohta ! 
Meillä on sellainen pieni ulkotuli "allas" johon sytytettiin meidän pieni "juhannuskokko" !
Iltoja vietettiin kattellen jalkapalloa ja pelattiin myös vähän mölkkyä.xoxo oona

7.6.12

Nothing can stop me, even if the lights go out !
Helouu :)

Tässä postauksessa tulee olemaan aika paljon kaikkea..laidasta laitaan :)
Alkuun haluaisin kertoo vähän mun kesäisestä hiusten huollosta :)
Eli mulla on vaaleat hiukset, joihin olen elämän mittaan lisäilly aina vähän vaaleita raitoja! Mulla on tosi hyvä kuntoiset hiukset, sillä en kauheasti niitä suoristele tai kihartele sen kummemmin. Käytän myös aina hoitoainetta pesun yhteydessä. Kesäisin mun hiukset ei meinaa oikeen totella mua ja ne ei vaan yksinkertasesti pysy suorina, enkä niitä siis kauheesti haluais suoristellakkaan millään raudoilla. Päätin nyt tämän kesän alussa, että annan niitten sitten olla vähän kiharat.


No ne kiharat mihin mun hiukset sitten aina vääntyy, ei ookkaa niin kivoja :D Yleensä mulla pysyy hiukset takaata suorina ja menee edest tosi raskaan näkösille kiharoille, joten päätin kokeilla yhtä juttua ;) Eli äitin johonki vanhaan hius-spray pulloon pistin vaan ihan vettä ja jonkinverran suollaa. Laitoin pulloon myös vähän sitruunaa ja hyväntuoksusta Bed Headin ihan vähän kihartavaa ainetta. Sitä sitten suihkuttelin mun hiuksiin ja kappas, sain surffari hiukset ! Tää on se mihin pyrinkin, eli loiviin ja pieniin kiharoihin. Nimesin aineen Oonan ocean mix:siksi :D Eli kuvat tuolla ylhäällä on nyt siitä kun oon käyttäny tätä mun omaa mixiä !


Loma on lähteny tosi vauhdikkaasti liikkeelle ! Mutta ihan hyvä näin :) Tiistaina näin Teaa, Judaa ja Mannaa kahvin merkeissä.  Mannan piti lähteä, mutta päädyttiin kattomaan Judan ja Tean kanssa leffaa.  Maksoin Tean ja Judan liput, koska mulla on tosi paljon ilmaislippuja äitin työpaikan kautta. Tietysti siellä leffassa nää kaks alkaa kiljumaan, kikattamaan ja kritisoimaan sitä leffaa. Alko vähän ärsyttää ku neideillä ei ollu minkäänlaisia käytöstapoja. Kaiken lisäks sen elokuvan jälkeen mulle tultiin valittamaan siitä että me kikatettiin... yeah thanks ! No mutta eipä voi mitään :) Täytyy kyllä myöntää, että vaikka leffan jaksoinki kattoa loppuun asti melko hiljaa, niin oli yks mun elämän huonoimmista elokuvista :D


Mun ja Tean eväät <3

Juda !

VAROITUS ! Älkää menkö kattomaan :D
Kaivelin Keskiviikko aamuna vähän äitin vaatekaappeja ja löysin tommoset korkevyötäröiset-lande farkut ! Ne on ihan kivat, mutta reisistä mulle aika isot. Ajattelinkin, että voisin tässä joku päivä mennä Mannalle vähän tuunailemaan noita ;) Nythän on kesä, ja multa puuttuu vielä ne täydelliset farkkushortsit ;)

Ostin tiistaina ittelleni Ginasta tommosen ihanan värisen pitsi-topin. Hintaa tuotteella oli vaan 12.95 € 


Keskiviikkona Lotta tuli vierailemaan täällä Espoossa. Oli ihana nähä taas pitkästä aikaa meiän turkulaista ! Lody meni Venlalle yöks ja ne tuli molemmat sitten meille kyläilemään. Puhuttiin kaiken näköstä ja syötiin vähän mäkkisafkaa.. taas ! Ja tietty B&J ;)

Tänään vietin aikaa meidän naapurin Eriikan kanssa. Testailin sille muutamia meikkejä ja löysin ihan loistavan tavan saada erilaisia huulipunia. Laitoin siis vaseliinia sellaisiin luomiväreihin mitä en ite enää käytä muuten ja niitä kun tarpeeks sekotti ja laitto huuliin niin tadaa ! Tossa alapuolella olevassa kuvassa on mun mielestä ihan supersöpön värinen huulikiilto/puna jota laitoin Eriikalle. 
Huomenna olis tarkoitus hakea poliisiasemalta mun pouusi passi, jonka passikuva on AIVAN järkyttävä! Ei enää luonnistu toi passikuvien poseeraus niin söpösti kun mitä sillon kun olin 6 vuotias! Meen töihin joihinkin telinevoimistelukisoihin kanttiiniin perjantaiksi ja lauantaiksikin, että mittän sen kiinnostavampaa tuskin on tapahtumassa :)


xoxo oona


Layout by Julia E.