17.12.12

joulukalenteri: 17.12


This little award is all about discovering new blogs and helping those with less than 200 followers to get recognized. 

1. Each person tagged must post 11 things about themselves.
2. They must also answer the 11 questions the ' tagger ' has set for them.
3. They must create 11 more questions to ask bloggers they have decided to tag.
4. They must then choose 11 bloggers with less than 200 followers and tag them in their post.
5. These lucky bloggers must then be told.
6. There's no tag backs


11 faktaa

Musta on tullu melkeinpä miljoona kertaa itsevarmempi kahden vuoden sisällä!

Vihaan itsesääliä niin paljon! Raivostuttaa semmoset nysvöt jotka ei saa itteään  kasattua. 
Pidän semmosille yleensä huutosaarnan (en ees tiedä miksi välitän !) ja yritän saada porukkaa ryhdistäytymään! Ihan älytöntä touhua tommonen ...... 

Uskon karmaan/kohtaloon. Ehkä sen takia, että on itsellä kokemusta noista..

Tekisin tällä hetkellä mitä vaan, että olisin selän puolesta kunnossa ja jotta voisin vaan mennä Kisikselle muutaman kamun kanssa ja tehdä stuntteja. Niiiiin hirmu kova ikävä tota lajia! Mutta koska oon näin himo urheilija (lue: sohvaperuna joka toivoisi olevansa hyvässä kunnossa), niin pelkkä kuntosaliki tekis hirmu iloseks mut nyt!

Oi ne hetket kun on koulu-aamu ja kello kuus aamulla. Sitte pimeessä rämmit stereoiden viereen ja käynnisät. Paras tapa alottaa aamu on oikeen kunnon when the bass drops-hetkellä. Rakastan sitä kun musat on täysillä ja saa vaan tanssia maailman rumimmalla tavalla ihanan energisen musan tahtiin!! 

Oon oikeasti sisältäpäin iiiiihan pikkuriikkisesti jätkä. Seriously! Tykkään lukee Tekniikan Maailmaa ja mua kiinnostaa autot ja moottoripyörät sun muut. 

Desktop4

Mulla on ihan lähiaikoina alkanu muodostua sellasia tiettyjä mielipiteitä ja oma moraali. Huomaan kun joistaki pienistäki jutuista alkaa keittää niin paljon jos joku tekee jotain väärää tai kohtelee muita huonosti, esimerkkinä tästä se jenkeissä tapahtunu kouluammuskelu...jos vaan voisin niin katkasisin kaulan heti tommoselta hfkenfn. En edes sano.

Tykkään kehua tosi paljon muita. Siitä tulee itelle aina niin hyvä fiilis ja toivottavasti toisillekkin!

Mulla on ehkä maailman ihanimpia ystäviä jotka on aina mun tukena ja blaablaablaa kaikki ne samat ihanat kehut. Kyllä te tiedätte mitä ystävät voi olla. Parasta niissä on kuitenki se, jos ne saa sut nauramaan niin että mahaan sattuu. Se fiilis kun iso porukka vaan nauraa ja kaikilla vuotaa silmät ja kaikki vaan hytkyy siinä paikallaan <3 rakkaus.

Mulle perhe on kaikki kaikessa. Ollaan äiskän ja iskän kanssa semmonen tiivis paketti. Rakastan noita maailman ympäri ja takaisin, mummolaan ja takaisin, omenapuun ympäri ja vielä aurinkoon saakka ja takaisin <3 (toi oli pienenä mun ja äidin semmonen juttu, jota kukaan muu ei ymmärtäny)

Oon aika addiktoitunu puhelimeen, sosiaalisiin medioihin/whatsapp yms. kamujen välillä tapahtuvaan liikenteeseen, herkkuihin ja välilllä ehkä vähän liikaa omaan peilikuvaan. En oikeen tykkää tästä pinnallisuudesta ja yritän päästä siitä eroon...harmittaa ko on kovat ulkonäköpaineet niin sitten siitä on vaan muodostunut ns. pakkomielle. Hyi hyi oikeesti..joku raja.

Desktop3

11 haastajan kysymystä
(oon saanut useamman haasteen niin yhdistelen ja kerään kaikista vähän kysymyksiä)

1.Oletko yleensä ennakkoluuloinen uutta kohtaan?
No emmä oikeastaan. Tai saatan olla, mutta sillon kun huomaan että näin on niin saan kyllä asenteen muutettua sitä kohtaan. Se, että jos muiden varoitukset esim henkilöstä sitten onkin totta niin tulee ehkä vähän semmonen, että miksen kuunnellut fiilis..but at least, i've given everyone a chance. 

2.Kappale josta tulet hyvälle tuulelle, ja kappale joka tuo mieleen huonoja muistoja. 3. Talvi vai kesä, miksi?
This is easy ! Todellakin kesä, koska loman myötä tuleva vapaa-aika>kavereiden kanssa enemmän aikaa! Tottakai on ihanan lämmintä ja ihmiset on keskimäärin ilosempia kuin talvella.    Aurinko paistaa ja ulkona on värikkäämpää!

4. Supertiukat vai ylilepsut vanhemmat, perustele!
Supertiukat. Koska rajat on ihan hyviä, ne pitää lapsen kurissa. Sillon oppii paremmat käytöstavat, eettiset arvot todennäkösesti kohdallaan. Supertiukat todennäkösesti myös rakastaa lastaan enemmän, sillä ne haluaa että lapsi aikuiseks muututtuaan pärjää maailmassa. Kaikki tää teineilyvaihe kuitenkin kestää vaan muutaman vuoden, aikuisuus monta vuosikymmentä. Mieluummin oon hyvässä ammatissa hyvien kouluarvosanojen ansiosta ja saan hyvää palkkaa, oon happy ja muille kohtelias, kuin että teen duunia alepan kassalla, maksa pilalla ja oon koukussa pahasti esim huumeisiin. Siinä ei mun mielestä oo mitään hohdokasta...

5. Uskotko maailmanloppuun?
Tottakai se jossain vaiheessa loppuu.. pikaisesti muistellen mantsankirjaa...niin kai 5 miljardin vuoden päästä, mut joo ei ens viikon lopuilla ;)

Desktop5

6.Mitä musiikkia kuuntelet kun oot iloinen, entä kun oot surullinen?
Ilosena semmosta ilosta musiikkia..mutta siis aika lailla laidasta laitaan. Surullisena kuuntelen kaiken sortin masentavia itkuvirsiä ja ballaadeja. Mulla on spotifyssä mm. semmonen lista kuin välillä vaan on näiden aika.

7.Kollarit, farkut vai legginssit?
Kaikki! Kollarit kotona, farkut koulussa ja legginssit esim neulemekkojen kanssa!

8. Jos saisit muuttaa sun elämästä tai menneisyydestä jotain niin mitä muuttaisit?
Jaa a..aika paha mennä sanomaan. En välttämättä mitään. Joo pahoja asioita on tapahtunu, mutta ne on kaikki kasvattanu mua ihmisenä jotenki. Uskon kohtaloon, kaikella on syynsä. Lukitsen vastauksen: en mitään.

9.Montako kertaa olet muuttanut?
Vuoden ikäisenä helsingistä espooseen, sieltä pariks kuukaudeks vuokrakämppään ja sieltä nykyiseen asuntoon. En siis kovin montaa kertaa :)

10. Lempi-asuste?
Itsevarmuus. 

11. Onko sulla mottoa, mikä?
Everything happens for a reason.
Trying is lying. 

Desktop6

11 uutta kysymystä

1. Mikä olisi ihaninta mitä sulle vois tapahtua viikossa?
2. Tavoite elämässä?
3. Hulluin tanssibiisi ikinä?
4. Minkä kappaleen sanat osaat täysin ulkoa?
5.Millaisilla vaatteilla hengaat useimmiten kotona? Eroavatko ne paljonkin kouluvaatteistasi?
6. Mikä on ärsyttävin piirre ihmisessä?
7. Onko erilaiset säännöt (esim. kolmansilla treffeillä seksiä) ihan täyttä huuhaata vai piileekö niissä jotain järkeä?
8. Antaisitko lapsesi juoda alkoholia 15-vuotiaana?Kuinka paljon yms? Perustele.
9.Mikä on ehdoton asia mitä et ikinä aio tehdä?
10.Entä asia, jonka ehdottomasti halut nähdä/tehdä/kokea ennen kuolemaasi?
11. Mikä auttaa sinua nousemaan joka aamu sängystä ylös?

Tällä kertaa haastan vain Ronjan. Tottakai jos joku haasteen haluaa vapaaehtoisesti tehdä, niin tuossa on kysymykset olkaa hyvä ;)


6 comments:

 1. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
  Replies
  1. oho mitäköhän mä säädin kun poistin ton kommentin :(

   Delete
 2. ihana toi ohana (:

  http://laughing-myassoff.blogspot.fi

  ReplyDelete
 3. Jee haaste kiitos! ♥ Teen tän joulun jälkeen :--)

  ReplyDelete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.