15.12.12

foodporn


IMG_6071
IMG_6074
Moikkelis, tein tänään mulle ja pauliinalle (jota näin ekaa kertaa puoleen vuoteen, hui) ihan täydellistä pastaa! Kattokaa tota nyt oikeesti, oon ihan saletisti joku tuleva masterchef ;) Upeeta vaimomatskuuki! Mietittiin justiin irpan (Iiris Annanniemi facebookista) kanssa että oltais loistavia kotivaimoja isona! Irppa oli käyttäny koko tän päivän pyykkien pesuun ja silittämiseen ja ruuan laittamiseen! Hän on myös tosi hyvännäkönen ja oikeen mukava, kuumat poitsut ottakkee yhteyttä! Eli siis kaikki hyvännäköset miljonääri miehet, me ollaan myynnissä! 
Nojoo ei vaan, mutta tein siis pitkästä aikaa kunnon pastaKASTIKKEEN, yleensä pilkon vaan kaikkia ihania ruokia kattilaan ja kuulotan ne öljyssä, lisään hyviä mausteita ja tarjoon pastan kanssa. Sillon niistä tulee ne kaikki parhaat aromit esiin :) 
Toi biisi tuolla ylhäällä on jo aika vanha ja popitin sitä syksyllä aika paljonkin, mutta nyt löysin siitä kivan remixin ja oon taas syttyny uudestaan. Mulla on toi myös yhtenä herätysäänistä, koska se alku on semmonen aika käskevä. Tuota remixiä ei youtubessa vielä ollu, joten enemmänkin spotify-käyttäjille!
Tähän loppuun vielä, että toivottavasti ette ärsyynny kun näitä postauksia tulee näin paljon (joulukalenteri+nyt kipeenä ollessani kirjottelen kaikkea turhaa) ! Sanokaa hei aina jos joku ottaa päähän, oon oppinu tykkäämään rakentavasta kritiikistä. Kaikki ehdotuksetkin otetaan tietty myös huomioon :)
Ihanaa kun teistä on tullu noin aktiivisia, että tykkäätte kommentoida paljon! Ootte parhaita <3 

No comments:

Post a Comment

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.