8.10.12

2 parts, okay?


 Ihana syksy. Oikeesti! Upeita auringonnousuja joita on ihana kattella, ja nyt oon vasta tajunnu olla kiitollinen tän meidän kodin sijainnista. Meri muuttuu syksysin niin nopeasti, ensin se on tyyni ja kaunis ja tuntia myöhemmin on kauhea myrky ja vaahtopäät törmää rantaan! Ostin enkun itsenäistä kurssia varten kirjan ;) Fifty Shades of Grey. Joopa joo naisten hienostunutta pornoa, mut toi on muuten oikeasti ihan kivaa luettavaa aina just ennen nukkumaanmenoa!
Haittaako teitä kauheasti jos nyt leikitään, että näiden kuvien myötä alkaa uus postaus, että toi edellinen oli vaan semmosta tunnelmointia ja tässä tulis tiivistelmä viime ajoista? Hyvä ;)

Part 2 14 päivää ykkösristeilyyn. Oon ahtanu itteni täyteen herkkuja, mitä mä teen jos mun vaatteet ei mahukkaan päälle tai tiukasta mustasta mekosta paistaa esille pömppis? Hups. Mut ei herkuille mitän voi! Mun iPhone sammui vikan kerran, eikä sen jälkeen käynnistynyt, joten päätin halkaista sen ja kattoa kuinka monimutkanen se on sisältä. Toinen jakso lukiota alkoi viime viikolla ja Pepin idea näihin panostuksen saloihin on se, että vihkojen kannet liimataan täyteen kuumiksia, että joka tunnilla tekee mieli ottaa se vihko siihen pöydälle, jos ei muuta tarkotusta varten niin sitten edes silmien lounastaukoa varten! Viimeks muuten mainitsi Vantaan tyttöjenillasta, joo...oli ihanaa vaikka siellä kerkesinkin olla vaan tunnin. Kuva on sumee, niin oli kuulemma loppuiltaki ollu! Tänään kävin lannerangan magneettikuvauksessa, keskiviikkona lääkäriin. Ilmeisesti kyseessä ei olekkaan välilevynpullistuma vaan jonkin sortin rasitusmurtuma tai liukuma, siitä ilmottelen teille myöhemmin.Tää teksti ei nyt oikein kulkenut minnekkään, pomppi asiasta toiseen ihan hullusti joten lopetan tähän. Öitä!Ainiin, luulen että vihdoin oikeasti opin puhumaan saksaa ja ruotsia. Norssin maikat on ihania <3


♥ Loppuun vielä biisi joka on omistettu Paula Malkalle:

2 comments:

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.