30.5.12

sveaborg


Terveisiä Suomenlinnasta!

Päätettiin meidän ihanan 9D:n kanssa meiän luokkaretki kohteeksi Suomenlinna. Ja tärkeintähän oli se, että mennään vaan grillaamaan sinne..ei siis mitään linnanraunioita ;)

No päästiin sitte odottelemaan sitä lauttaa ni eiköhän siinä lukenu, että grillaaminen saaressa ehdottomasti kielletty. No eihän se haitannu vaan salakuljetettiin meiän grilli sinne ! Vietettiin superkiva päivä niin, että saatiin olla koko luokka yhessä, ja huippuu oli se, ettei kukaan oikeesti jääy kotiin nukkumaan, vaan tuolla oli kaikki :)

Grillailtiin, juteltiin ja oltiin kirkkistä...ohikulkijat vähän ihmetteli, että mitä lapsia noi nyt on, mutta eihän muiden mielipiteistä tarvii välittää !Pauliina oli ostanut tollassen fisheye objektin. Ihan törkeen siisti ! Oon niin kateellinen :D No yritin sitte ottaa sillä kuvia, mutta eihän siitä mitään muuta tullut ku epätarkkoja kuvia... jätin sen kuvaaisen sitte pauliinan vastuulle :)
Lotta, Pauliina ja Iita :)
pauliina <3


viimeset hetket yhessä <3

Tommosia eväitä mulla oli mukana, mutta unohin jääkaappiin aamulla mun kaikki grillattavat, eli herkkusienet ja nakit :( 


Grillimaisterit Rasse ja Valtteri !ihana LV !manna ;)


yuri ja tea :)
Pauliinalla oli mukana kermavaahtoa, joten kiusasin Teaa vähäsen ja tungin sen naaman täyteen cremee !


Valtteri ja Karl piilossa :Juda ja Tea meni istumaan laiturille ja oli mulle siinä sitte että "pliiiiis ota vielä yks kuva meistä, oona älä jaks olla tollane ota nyt vaan se kuva" ja otin niistä sitte muutaman kuan. Kun ne nous sieltä ni olemmilla perseessä linnunkakkaa, jota Hannan sitte putsaili niiltä pois :D Karma is a bitch !


xoxo oona 


No comments:

Post a Comment

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.